12 évesen borotválkozás?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és a péniszem körül eléggé nő a szőr,ami engem meglehetősen zavar. Lehet valami bajom tőle ha leborotválom? Vagy inkább várjak vele? Mire kell odafigyelni?2011. jún. 22. 21:36
1/5 anonim válasza:
Bajod nem lehet azon kívül, hogy rohadtul meg fog erősödni.
Más kérdés, hogy minek akarod leborotválni? Könyörgöm, férfi lesz belőled előbb-utóbb, azoknak van szőr a testükön... Szerintem felejtsd el. 5 év múlva, ha már láthatja majd a barátnőd, gondolkodj el rajta megint, de addig feleslegesen okoznál magadnak kellemetlenséget. (Borotválás után viszket és szúr is, ahogy nő vissza a szőr.)
2/5 anonim válasza:
Ne tedd! Még fiatal vagy és tényleg megerősödik a szőr. Úgy fogsz kinézni, mint egy nagyon szőrös ember!!!
3/5 anonim válasza:
akkor borotváld, ha már lesz barátnőd és... :)
4/5 anonim válasza:
Én leborotváltam akkoriban,vagy talán még előbb,és,hogy attól vagy nem,de nagyon erős,durva szőrzetem lett.
5/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy minden.. 3. nap borotválni fogod pl 30 éven át! gondolj bele milyen a nőknek! ott a kéz(már aki) a láb a hónalj és persze ott lent.. 12 évesen még ne! ráérsz 18 évesen, vagy akár soha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!