Mi a szép dekoltázs titka? Mivel ápoljam?
Szép bőröm van, de télen a ruha alatt pattanások lesznek a dekoltázsomnál, melleimen. (nem durvák, csak picik, illetve van 1-2 miteszer is, de mindig kinyomkodom)
Milyen krémet használjak? Bőrradírt és testápolót? Melyek ezekből a legjobbak? (bőrradírt, amit arcra is használunk, vagy van külön dekoltázs?)
Bőrradirt de ne olyat, ami arcra való hanem amin azt irja hogy BODY SCRUB mert az az egész testre jó :)
utánna testápóló ( valami jó minőségű) és voálá!
Szerintem meg zsiros a bõröd, tehàt olyan testàpolót hasznàljàl, amely megakadàlyozza a zsirosodàst.
Ha langyos tejet és egy kis élesztõt összekeversz és ezt kened a bõrödre, jó hatàssal lesz, még a pattanàsokat is leszàritja és börrandirnak is megfelel.
Nem tudom hogy van-e ilyen a Dm-ben de nekem a
Natural way-Charming body scrub strawberry vanilia és
Balea- bodylotion cocos
Köszönöm! Tehát, amire figyeljek oda:
Külön bőrradír arcra és dekoltázsra (testre)
Illetve utána szigorúan testápolóval bekenni magamat. Ott is arcra külön krémet? (bocsi, de eddig arckrémeket nem nagyon használtam) és 17 vagyok. :)
előző vagyok.
arcra olyan krémet vegyél amin azt irja nhogy Moisturizer for the Face :)
remélem segitettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!