Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zöld dióburokból sötétítő...

Zöld dióburokból sötétítő hajszínező? HELP!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy annyi receptet láttam már a neten, és egyet ki is próbáltam, de sz@rt sem ért.... Normális,barna színű hajam van, egy nagyon picike vöröses beütéssel O.o

Valami gyorsan érvényesíthető receptel ha valaki megszánna annak nagyon örülnék :)

Előre is köszi :)

2011. jún. 22. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
mármint most a diófa pakolást akarsz csinálni mert én úgy szoktam h megfogom a legnagyobb lábasát anyumnak azután teli öntöm felforr és belerakok egy csomó diófa levelet meg ilyen zöld cumót ami rajta van kb 10percig vársz majd leveszed a gázról én pl egy nagy lavórba öntöm ki felhígítom még egy kis hideg vízzel utána még várok egy 15percet mire jól kihűl és belelógatom a hajam kb 10-15percig :)
2011. jún. 22. 15:54
 2/3 A kérdező kommentje:

akkor még azt mondd már meg nekem légyszíves, hogy befogja-e az edényt, és hogy mennyire hatásos a hajadra....

a legjobb az lenne, ha készítenél egy előtte-utánna képet.....

mertha nem hatásos, akkor feleslegesen nem tenném rá a hajamra :S

nem tudom, hogy csinál-e vele valami rosszat, merthogy a zöld-dióburok az mérgező......

Előre is köszi :)

2011. jún. 22. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:

igen befogja az edényt meg a lavórt is:(:( de ha egyből kimosod akkor nem fog látszani és érdemes egy türcsit is befogni rá

Igazából ez nem egy mosás után fog meglátszani ezt rendszeresen kell használni és akkor sem biztos h befogja neked úgy ahogy te szeretnéd mert igaz sötétít a hajon de ne úgy képzeld el h egyből besötétül am meg semmi baja nem lesz a hajadnak sőt puhább fényesebb ill. a száraz hajat szebbé teszi én legfőképp azért használom, h a száraz hajam szép puha és dús legyen

remélem tudtam segíteni puszika:)

2011. jún. 22. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!