Fehér bőrhöz jól áll a szőke haj?
Nekem is fehér bőröm van és természetes szőke hajam. Szerintem jol fog állni csak ügyelj a szinválasztásra, mert nem mindig talalható el az a szinárnyalat ami valójában jól áll nekünk. Akkor szokott világos lenni a szőke hajszin amikor frissen van mosva..és kb1-2 nap. Utánna már piszkolódik és attól kap kicsit sötétebb színárnyalatot.
proba szerencse :)
U.I irjál, hogy mennyire jártál sikerrel.
Szerintem jol allna.. nekem is telen feher a borom es termeszetes szoke hajam van es jol all :)
nyaron pedig ha szep barnara lebarnulok akkor meg rakatok en is bele vilagos platina sozke tincseket :)
sok siekrt a hajfesteshez:D
Persze:) Nekem nagyon fehér bőröm van,és mikor elkezdett bebarnulni a hajam azóta szőke vagyok.
Csak arra vigyázz,hogy a tövét ne hagyd nagyon lenőni.
Persz, hogy jól állna. Sőt az áll a leginkább jól a fehér bőrhöz. Természetesnek fog hatni, nem olyan mesterkéltnek, mint amikor csokibarnára szoláriumozott nőknek platina szőke a haja. nekem az nagyon nem tetszik. Skandináv típusnak nevezik, mivel a skandinávok fehér bőrűek és szőkés a hajuk. Csak nézz meg pár embert eredeti hajszínnel. A sötétebb bőrhöz sötétebb hajszín párosul, a világos őrhöz világosabb. Ez így a természetes, és így nyújt harmonikus látvényt a megjelenésed. Biztos van akinek máshogy tetszik, de szerintem ha nem akarsz mesterkéltnek, vayg műnek tűnni akkkor tartsd magad ehhez és nyugodtan fesdd szőkére a hajadat.
Biztosan jól fog állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!