Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet valamelyik elméletem igaz?

Lehet valamelyik elméletem igaz?

Figyelt kérdés
13 éves koromig nagyon szép bőröm volt, pár miteszerrel megáldva. Aztán elkezdtem alapozni a bőrömet inkább felsőbb kategóriás dolgokkal loreal,maybeline,dior és társai..ez elsősorban azért tetszett meg nekem mert versenytáncolok és edzések alatt a paprikavörös fejem maradt normális szinű. Aztán 3-4 hónap múlva nagyon brutálisan pattanásos lettem oldalt a pofi részen is a T vonalban egyaránt és szinte mindenhol. hozzáteszem hogy ezenkívül elég jó bőröm van nem zsíros egyáltalán és nem is száraz. Az alapozót ezentúl vakolásra használtam (de elég durván). Aztán kaptam gyógyszert és leszoktam a tejtermékekről azóta 1 hónap telt el. ez idő alatt majdnem mindegyik elmúlt. Amit nem értek hogy miért 13-14 éves korom között jött ki ennyire? koromhoz képest elég érett vagyok 10 évesen már menstruáltam. Vagy esetleg az alapozó a tettes? Segítsetek légyszíves. 15/L
2011. jún. 20. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem inkább a korod
2011. jún. 20. 20:52
 2/5 A kérdező kommentje:
de akkor eddig miért nem?
2011. jún. 20. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Érettségtő függően a pattanások bárkinél bármilyen korban előfordulhatnak. Valaki meg is ússza őket. Szinte teljesen biztos, hogy az alapozó okozta, mert az eltömi a pólusokat, nem kap elég levegőt a bőr.
2011. jún. 20. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy az alapozó miatt volt.Nekem olyan fél éve volt egy időszak amikor nagyon pattanásos voltam,minden reggel +2-3 pattanással több lett,elmentem kozmetikushoz,azóta alig volt pattanásom,most egy darab sincs,de közben végig használtam alapozót,viszont én nagyon odafigyelek hogy mindig megtisztítsam lefekvés előtt az arcomat és használok a bőrömnek megfelelő krémet is,a táplálkozás is fontos.Nekem olyan 15 éves koromig alig volt pattanásom és most sincs igazán.
2011. jún. 20. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az alapozótol nem lesz pattanásos a bőr. Ha lemosod, semmi baja nem lesz, színagyag van keverve krémmel, tehát hagyja szellőzni, hidratál, de közben színt is rak rá, szóval ez hülyeség. Perzse ha nem mosod le akkor az már gáz helyzet. Lehet hogy allergiás vagy rá? Én is minden krémre meg sminkcuccra allergiás vagyok, szóval a helyedbe csináltatnék egy tesztet.
2011. jún. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!