Oldalfrufru vagy inkább fruru nélküli haj nőiesebb?
2011. jún. 20. 16:39
3/10 anonim válasza:
frufru nélküli az álom. azok a nők *-*
17/F
4/10 anonim válasza:
Mindkettő, valakinek a frufrus áll jobban, valakinak a frufru nélküli.
5/10 anonim válasza:
figyu ez oylan dolog hogy kinek mi áll jól,például egy lófejű magas homlokú nő frufruval jobban mutat viszont akinek rövidebb a homloka annak nem előnyös a frufru,úgyhogy mindkét fazon nőies csak arcformához kell igazítani
7/10 anonim válasza:
Nekem frufru nélkül jobban tetszik. Oldalfrufru az olyan tinilányos, komolytalan, a Frufru nélküli szerintem sokkal kifinomultabb, nőiesebb.
8/10 anonim válasza:
ma 17:05 - nél a pont ! kinek mi áll jól !
9/10 anonim válasza:
Frufru nélküli csak azoknak előnyös akiknek teljesen szimetrikus arcuk van, ami nagyon ritka. Viszont ha valakinek nem szimetrikus, és az oldalfrufru sem áll jól neki, akkor nem tudom.
Szóval kinek mi.
10/10 anonim válasza:
Utolsót megcáfolnám! Nekem sem szimmetrikus az arcformám és a fodrász mégis ezt javasolta nekem, mert ez áll jól. 4 éve már nincs frufrum és mindenki szerint ez sokkal jobban áll, mint a frufrus haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!