Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Differin vagy Meromycin?...

Differin vagy Meromycin? Melyik gyógyszertári akne kezelő vált be?

Figyelt kérdés

17 évesm már vagyok használta zyneritet de nem hatott.

gumós érintésre fájdalmas pattanásaim vannak oldalt az orcáimon és a homlokomon is.

olvasgattam a rá való antibiotikumos készítményekről és tapasztalatokra vagyok kíváncsi!

köszönöm

2011. jún. 19. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a Differin csak leszárította az egész arcom, de a pattanások megmaradtak..A Meromycin pedig semmit, de egyáltalán semmit nem használt. (Amúgy már rengeteg félét próbáltam, de sajnos semmi..ha valakinek van valami használható tippje, az írja meg, engem is érdekelne.)

19/L

2011. jún. 21. 22:23
 2/4 Barbara (Shana) ***** válasza:

Szia!

A legnagyobb probléma az, hogy ezek az arcon lévő gyulladást akarják megoldani, viszont nem biztos, hogy ott van a fő gond.

(Az arcra gyönyörűen kiülnek a belsőszervi "megbetegedések" természetesen ez nem törvényszerű, de érdemes kivizsgáltatnod magad pl.: egy vérkép erejéig minimum, mert különben beveszed ezt a sok antibiotikumot, meg szteroidot, ami legyengíti a szervezetedet, kellemetlen mellékhatásai is lehetnek, és többet ártasz vele mint amennyit használ.)

Ajánlom, hogy menj el egy JÓ kozmetikushoz, lehet ő többet tud segíteni. A legnagyobb előnyük, hogy természetes módon, nem agyongyógyszerezve, próbálják megoldani a problémát.

Én már sok aknés vendégemnek tudtam segíteni:) nem mindig a legdrasztikusabb út a célravezető...

Szép napot!

2011. jún. 22. 07:38
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi! megkérdezhetem hol dolgozol? :)
2011. jún. 22. 13:13
 4/4 Barbara (Shana) ***** válasza:
Persze:) E-mailben;)
2011. jún. 22. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!