Differin vagy Meromycin? Melyik gyógyszertári akne kezelő vált be?
17 évesm már vagyok használta zyneritet de nem hatott.
gumós érintésre fájdalmas pattanásaim vannak oldalt az orcáimon és a homlokomon is.
olvasgattam a rá való antibiotikumos készítményekről és tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
köszönöm
Nekem a Differin csak leszárította az egész arcom, de a pattanások megmaradtak..A Meromycin pedig semmit, de egyáltalán semmit nem használt. (Amúgy már rengeteg félét próbáltam, de sajnos semmi..ha valakinek van valami használható tippje, az írja meg, engem is érdekelne.)
19/L
Szia!
A legnagyobb probléma az, hogy ezek az arcon lévő gyulladást akarják megoldani, viszont nem biztos, hogy ott van a fő gond.
(Az arcra gyönyörűen kiülnek a belsőszervi "megbetegedések" természetesen ez nem törvényszerű, de érdemes kivizsgáltatnod magad pl.: egy vérkép erejéig minimum, mert különben beveszed ezt a sok antibiotikumot, meg szteroidot, ami legyengíti a szervezetedet, kellemetlen mellékhatásai is lehetnek, és többet ártasz vele mint amennyit használ.)
Ajánlom, hogy menj el egy JÓ kozmetikushoz, lehet ő többet tud segíteni. A legnagyobb előnyük, hogy természetes módon, nem agyongyógyszerezve, próbálják megoldani a problémát.
Én már sok aknés vendégemnek tudtam segíteni:) nem mindig a legdrasztikusabb út a célravezető...
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!