Ilyen arcbőrrel mit lehet csinálni? (kép)
Nagyon csúnya az arcom,tele van apró kiütésekkel,zsíros,tág pórusú,mitesszeres,nagyon undorító!:(
Bőrgyógyásznál már voltam,3-nál is,amiket felírtak(Zynerit,Isotrexin,Aknesol) nem igazán váltak be.Kozmetikushoz járok arctisztításra,de ő csak kitisztítja.Régebben alapozót is használtam mindennap,ma már nem használok,mert csak kiütéses lettem tőle,ahogy a boltban kapható szinte összes vacaktól(Garnier,Clean&Clear,Nivea..stb.)Az egyik bőrgyógy. javasolt vmilyen bőrcsiszolást,de az nagyon drága,nincs rá pénzünk,pedig állítása szerint az nagyon jó.
Annyira elegem van már ebből,szeretnék végre én is szép bőrt!!Olyan nagy kérés ez??
17/L
Szia,
nekem sem segített semmi (még a Roaccutan is csak ideiglenesen oldotta meg a problémát, és több volt a mellékhatás, mint amennyit használt...)
Egyedül akkor volt szép a bőröm, amikor fogamzásgátlót szedtem, de akkor teljesen kitisztult!!! Hiába néztek azonban hormonszintet akkor, amikor problémám volt, az teljesen normális volt, pedig mégiscsak hormonálisan kellett lennie vminek nálam...
Ami még javított a helyzeten, az a Vichy pattanásos bőrre való termékei, de az is drága.
Nem lehet a háttérben vmilyen élelmiszer allergia? Mert az én pattanásaim nem ilyen kis apró kiütésszerűek voltak, hanem sajnos nagyobbak:-(
Nálam is ez a helyzet,majdnem pont ilyen :(
14l
Szerintem nem olyan szörnyű. Jó persze, közelről az, de normális távolságról szerintem nem vészes. Igazából jobb lenne egy olyan kép.
19/F
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Nálunk 30ezer lenne,mert 1 kezelés 5ezer,és 1 nem elég...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!