Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 8. os ballagásotok előtt...

8. os ballagásotok előtt mentetek fodrászhoz?

Figyelt kérdés
szerintetek illik?
2011. jún. 17. 21:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én még a középiskolai ballagásom előtt se mentem el. Szerintem felesleges, pláne egy 8.as gyereknek. Sosem értettem miért kell annyi mindent kihozni a 8.-as "ballagásból".
2011. jún. 17. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Én mentem,amit azóta is bánok :D de most már mindegy
2011. jún. 17. 21:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert a barátnőim nagyon szép hajat készítettek nekem. :) Még jobb is lett néhány fodrász munkájánál. Vannak akik elmennek és vannak akik nem. De én középsulis ballagásomra sem mentem el. Én csináltam és nagyon sok dicséretet kaptam. Azt hitték, hogy fodrásznál voltam. Ha szép hajakat tudsz készíteni vagy valaki az ismerőseid közt, akkor szerintem felesleges kidobni több ezret.
2011. jún. 17. 21:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Elmentem:DDD
2011. jún. 17. 21:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem. Gimisnél sem. Diplomaosztóra se. Csináltam magamnak koromnak és az alkalomnak megfelelő frizut.
2011. jún. 17. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Én megyek, holnap reggel 7re, mivel 9től ballagás. :))

Amúgy suliba mindig vasalt hajjal voltam, ha magamnak göndörítem nem tart, tehát ezért elmegyek, és besüti nekem szépen.

2011. jún. 17. 22:01
 7/13 A kérdező kommentje:
melyik suliban ballagsz?mert én is akkor!
2011. jún. 17. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem is volt 8.-os ballagásom... (és nem azért, mintha nem végeztem volna 8 osztályt, már diplomám is van, igaz még a pecsét sem száradt meg rajta :D)
2011. jún. 18. 00:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Jövőre leszek 8.-os, biztos hogy megyek, ilyen alkalom is egyszer van az életben.
2011. jún. 18. 10:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Én elmentem, nem bántam meg:)
2011. jún. 18. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!