Muszaj lenyiratkoznom? Meg fog utana noni?
Figyelt kérdés
nagyon torik a hajam.Régebben sokat vasaltam és naprol napra kevesebb és rovidebb hajam van.Na meg raadasul szoke is.2009. márc. 23. 10:52
1/2 tade válasza:
Szerintem mindenkepp le kellene nyirni valamennyit. Ha nagyon torik es hullik, akkor szerintem hagyj fel egy idore a hajvasalassal es festessel (ha fested), es csinalj minel tobb hajpakolast. De szerintem ebben tobb tanacsot tud adni egy fodrasz.
2/2 anonim válasza:
valamennyit vágass belőle. Hasonló cipőben vagyok én is, kicsit szadiztam a hajam, bár nem vasalóval, hanem szárítóval. Az én hajam melíros, és majd minden reggel hajkefével átszárítottam. Elég hosszú, váll alá ér, és nagyon dús. Alapból pedig természets hullám van benne. Azt mondta fodrászom, ha jót akarok inkább csak egy héten egyeszer csavarjam be, (van otthoni búrám) és szárítsam búrában, az kisebb teljesítményű és nem szadizza agyon a hajam. Most hullámos hajjal járok, még tetszik is, szeretem. Viszonylag kibír egy hetet mosás nélkül. Kb. 2 napig szépen kibontva van, utána meg megtűzdelem, csurizom. Nem nagyon fésülöm, csak csurihoz a tetejét összesimítom. Már érzem a változást sokkal puhább. Nem rakok vizes hajra hajhabot, csak jó sok Gliss Kur folyékony balzsamot ráfújok, meg Elseve méhpempő krémet kenek rá. Tudom javasolni neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!