Mitől lehetnek ezek a kiütések?
Tegnapelőtt voltam kozmetikusnál és gyantázta a combomat, a felkaromon egy kis részt és a hónaljamat. Eddig még egyik sem volt gyantázva, ugyanolyan szereket használt mindhárom területre, de a felkaromon kiütések vannak. Tegnap reggel vettem észre, mert miután legyantázta, azután is viszketett egy kicsit, de akkor még csak a szúnyogcsípést vakartam, ami már előtte is ott volt. :D És ezek a kiütések is olyanok, mintha apró csípések lennének. És viszketnek is. Mitől lehetnek? Mit tehetnék ellenük? Allergiás tudtommal nem vagyok semmire és már ennél a kozmetikusnál sem először jártam. Meg ha allergia lenne, akkor pl. a combomon is jelentkeznie kellene, nem?
Aki járt más hasonló cipőben vagy van valami ötlete, annak előre is köszönöm a válaszát. :)
17/L
És akkor ezek szerint a felkaromon jobban irritálta a bőrt, mint a combomon vagy a hónaljamon? :D
Amúgy nagyon szépen köszönöm a gyors választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!