Csúnya ha lekopik a hajszínező?
Figyelt kérdés
még nem használtam soha hajszínezőt. a hajam sötétszőke színű és úgy szeretném befesteni hogy nem az egészet hanem alul úgy 10-15 centit vörösre. azért szeretném hajszínezővel hogy ha nem tetszik ne kelljen megvárnom míg lenő. csak nem tudom hogy nézne ki ha elkezdene kopni...halványodik vagy mi? és az úgy már nem csúnya? vagy inkább fessem be rendesen? és kb mennyi idő alatt kopik le? egyáltalán hogy mutatna szerintetek? segítseteeek :D2011. jún. 15. 21:48
1/2 anonim válasza:
Uhh, nem javaslom. Szőkéből a vörös nagyon rondán kopik, látszik, ha foltos, és egyre rózsaszínesebb lesz. Az a csúnya fakó vörös, majdnem olyan, mint ami az öregasszonyoknak szokott lenni.
A másik, hogy nyáron gondolom mész strandra? Előszeretettel ereszti a színét ilyen esetekben. :D Az meg elég ciki, nem egy esetbe botlottam már nyáron. Égett szegény csajok feje. :S
Ha már mindenképp ragaszkodsz ehhez, inkább festékkel rendesen, vagy csak pár mosásos színezővel, azzal még nincs macera. :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ...akkor szerintem maradok először a pár mosásos színezőnél aztán ha tetszik akk festék :D
2011. jún. 16. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!