Kallos hajfestékek jók?
Nekem bevált, nem nagyon szárít, és jól tartja a színét.
Az életben nem vasaltam a hajam, az is igaz, nem hogy naponta háromszor. :S
Az én hajamat teljesen tönkretette.. Befestettem, a hajam töve rikító narancssárga,kb 5 cm-ig, utána vörösesbarna lett. Ja,amúgy világos rézvörös hajfestéket vettem.
Hajam kezelhetetlen, kifésülni lehetetlen, csomókban áll az egész. Majdnem a derekamig ér a hajam.
Nekem csak tönkretette a hajamat:(
talán azért, mert mindenféle szakértelem nélkül bepacsmagoltad a fejed vele!
szakszerű használattal jó kis festék. szépek a vörös árnyalatai. tartósabbak mint azok, amiket használtam.
óóóigen,persze,csak bepacsmagoltam a fejem vele:) mégis honnan tudhatnád,hogy ki festette a hajam?
amúgy érdekes, a többi hajfeséknél,amivel be lett festve a hajam, semmi probléma nem volt..
nem kéne egyből célozgatni,hogy hülye módra összecsaptam a munkát.. én leírtam,hogy nekem mi a tapasztalatom vele.. miért nem lehet elfogadni? nem kell egyből támadni..
bár ha neked jólesik..:)))
" , a hajam töve rikító narancssárga,kb 5 cm-ig, utána vörösesbarna lett. Ja,amúgy világos rézvörös hajfestéket vettem. "
ez csakis szakszerűtlen kikeveréstől lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!