Hogy kell oldalfrufrut vágni? Vagy van valamilyen oldal esetleg ahol megnézhetném? !
tanácsos beszerezni 1 ritkító ollót. fodrászkellékesben tudsz venni.
én azzal szoktam magamnak betépetni elől és ritkítani.
17/F
mennyi idős a lányod.?
meg függ attól is h-h kéri.
én ha magamtól nemtudok kitalálni akk képről szoktam megnézni és úgy csinálom meg.
arra gondolsz, hogy a frufru az egyik oldalon van? mert azt előre szólók, hgy vagy nagyon göndör, vagy egyenes hajon áll jl.
egyébként úgy kell csinálni, hogy elöször is eldöntöd, melyik oldalon legyen a frufru. ha a bal oldalon lenne (mint nekem), akkor a jobb szemöldök orr felöl számítva a szemöldök első harmadánál válaszd el a hajat. legyen félszáraz, de inkább száraz, és ha göndör a haja, ne húzd le, mert ugy is visszaugrik. keress olyan ollót, amivel ha vágsz, nem tolja maga elött a hajat, hanem vágja. ha a bal oldalon lenne, akkor fésüld ki ott a frufru-t, és vágd le, de ívesen, a rendes hajba is belevághatsz kicsit, ha nem elég. ehhez az kell, hogy kicsit hosszabb legyen a frufru, érdemes legalább orr végéig növeszteni.
sok sikert. 15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!