Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kell csinálnom, ha túl...

Mit kell csinálnom, ha túl kerek (pufi) az arcom?

Figyelt kérdés
Oldalról úgy nézek ki mint egy béka. Tök durva. Azt akarom hogy így oldalra az arcomba fésülhessem a hajam de sehogyse nő... :( Amugy festett vörös vagyok(piros) és zöldesbarna szemem van (13 éves, 46 kg, szóval a súlyom normális.)
2009. márc. 22. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet hogy valami más árnyalatot kellene választanod a hajadnak, a vörös élénkíti a tekintetet, arcodat, ezáltal ha kerek akkor azt fokozza! szerintem egy vörösesbarna szín jobb lenne...

a hosszú haj is hosszítja a kerek arcot....

vagy esetleg az arcpirosítóval tudsz még egy picit csalni hogy hosszúkásabbnak tűnjön a pofid! Ha szeretnél még tudni valamit, írj nyugodtan

egy kozmetikus

2009. márc. 22. 13:11
 2/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ!

biztosan igazad van, hogy élinkíti az arcot, de szerintem nem tudom miért nekem valahogy jobban áll/mások szerint is/ a vörös, mint a barna:) de leeht befestem majd vörösesbarnára, az eredeti színem azért nem szeretem, mert olyan fakó..:S a hajam hosszú is, de elég vékonyszálú :( most egyébként színes zöld kontaktlencsét szeretnék, remélem ez kiemeli majd a szememet és így inkább azon lesz a hangsúly!:)

2009. márc. 22. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
a zöld kontaklencse jó ötlet! :)
2009. márc. 22. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen már iszonyúan sokat problémáztok jelentéktelen dolgokon!Én 18évesen festettem először be a hajam,stb.A kerek arc miért is probléma?Nem értem.

Mi lesz veled később,ha jönnek a valós problémák?Zöld kontaklencse?Minek???Zöldes árnyalatú ígyis a szemed.

És sosem a tükör volt a legjobb barátom,hanem a való életben láttam az emberek arcán,a barátaimén,hogy jó csaj vagyok-e,vagy sem.Nagy az orrom,mert a médiában szereplőké nem ilyen,mindenki kicsire szabatja,vagy kis orral születnek a szép lányok,akik a médiában vannak.

De nem lehet mindenki csudaszép,smink nélkül ők sem azok!Egy jó smink,és mindenki szép!Na de 13 évesen ekkora probléma?!31évesen hogy fog kinézni a bőröd,ha már most kenegeted mindennel?

2009. márc. 22. 18:46
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a kedves választ :D

nem használok sminket, max. egy kis szemceruzát. :) ez nálam azért nagy probléma, mert ezzel elég sokat csesztetnek és már kicsit elegem van. a kontaktlencse meg amugy is kell, egy szinezettet mért ne próbálhatnék ki? azt meg nem mondtam, hogy örökre vörös maradok, majd kinövöm ezt is. nem kéne egyből leordítani a fejem.

2009. márc. 22. 19:13
 6/8 Zümy ***** válasza:
Szia! Nekem is elég pufi az arcom:S ... sztem légy büszke rá ,sokat mosolyogj.A hosszú,tépett haj is keskenyíti az arcot és a pirosító használata is jó ötlet.És igen,inkább emeld ki a szemed vagy vmit.:)Rem. segítettem.:)
2009. ápr. 16. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia

nekem is ekrek az arcom éés vörös a hajam :)

Régen nagyon sokat foglalkoztam vele,és emiatt sokat is piszkáltak ezzel :S De most már tök nem érdekel, elfogadtam magam és mások se piszkálnak:)Sőőt inkább dicsérnek:)

2009. ápr. 18. 19:03
 8/8 A kérdező kommentje:
sziasztok:) köszike:) legalább nem vagyok egyedül vele:P
2009. ápr. 18. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!