Mit kell csinálnom, ha túl kerek (pufi) az arcom?
Hát lehet hogy valami más árnyalatot kellene választanod a hajadnak, a vörös élénkíti a tekintetet, arcodat, ezáltal ha kerek akkor azt fokozza! szerintem egy vörösesbarna szín jobb lenne...
a hosszú haj is hosszítja a kerek arcot....
vagy esetleg az arcpirosítóval tudsz még egy picit csalni hogy hosszúkásabbnak tűnjön a pofid! Ha szeretnél még tudni valamit, írj nyugodtan
egy kozmetikus
köszönöm a választ!
biztosan igazad van, hogy élinkíti az arcot, de szerintem nem tudom miért nekem valahogy jobban áll/mások szerint is/ a vörös, mint a barna:) de leeht befestem majd vörösesbarnára, az eredeti színem azért nem szeretem, mert olyan fakó..:S a hajam hosszú is, de elég vékonyszálú :( most egyébként színes zöld kontaktlencsét szeretnék, remélem ez kiemeli majd a szememet és így inkább azon lesz a hangsúly!:)
13 évesen már iszonyúan sokat problémáztok jelentéktelen dolgokon!Én 18évesen festettem először be a hajam,stb.A kerek arc miért is probléma?Nem értem.
Mi lesz veled később,ha jönnek a valós problémák?Zöld kontaklencse?Minek???Zöldes árnyalatú ígyis a szemed.
És sosem a tükör volt a legjobb barátom,hanem a való életben láttam az emberek arcán,a barátaimén,hogy jó csaj vagyok-e,vagy sem.Nagy az orrom,mert a médiában szereplőké nem ilyen,mindenki kicsire szabatja,vagy kis orral születnek a szép lányok,akik a médiában vannak.
De nem lehet mindenki csudaszép,smink nélkül ők sem azok!Egy jó smink,és mindenki szép!Na de 13 évesen ekkora probléma?!31évesen hogy fog kinézni a bőröd,ha már most kenegeted mindennel?
köszi a kedves választ :D
nem használok sminket, max. egy kis szemceruzát. :) ez nálam azért nagy probléma, mert ezzel elég sokat csesztetnek és már kicsit elegem van. a kontaktlencse meg amugy is kell, egy szinezettet mért ne próbálhatnék ki? azt meg nem mondtam, hogy örökre vörös maradok, majd kinövöm ezt is. nem kéne egyből leordítani a fejem.
Szia
nekem is ekrek az arcom éés vörös a hajam :)
Régen nagyon sokat foglalkoztam vele,és emiatt sokat is piszkáltak ezzel :S De most már tök nem érdekel, elfogadtam magam és mások se piszkálnak:)Sőőt inkább dicsérnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!