Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet egyszerűen használha...

Hol lehet egyszerűen használható férfi hajfestéket venni? Milyen márkát érdemes használni?

Figyelt kérdés
Kicsit őszülök, úgy gondoltam, érdemes lenne eltüntetni ezeket a hajszálakat. De cikinek érzem, ha fodrászhoz mennék ezzel a problémával, magam szeretném otthon megoldani. Mit tanácsoltok?
2009. márc. 22. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Férfi hajfesték nincs.Bármelyik nagyáruházban kapsz.Vagy fodrászkellékes boltban.Ott esetleg tanácsot is tudnak adni.De jobban jársz,ha először fodrászhoz mész,és megkérdezed a festék számát,mert furcsa színeket tud produkálni a festék a saját hajszíneddel.Én a Kallos termékeket ajánlom,ezt használják a fodrászok is,és általában nincs vörös hatása.
2009. márc. 22. 11:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Sötétbarna az eredeti hajszínem. Kallos márkáról sosem hallottam. Első válaszoló: te férfi vagy?
2009. márc. 22. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nő vagyok.És elég régen festem a hajam.Ez a márka csak fodrászkellékesben kapható.

Tényleg menj először fodrászhoz,mert vörös biztos nem szeretnél lenni.És jártam már úgy ,hogy befestettem a hajam a nagy üzletekben kapható festékkel,és szőke helyett vörösesbarna lettem.Sírva rohantam a fodrászhoz.

Üdv:Zsuzsa

2009. márc. 22. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:

De különben az nagyon szexis tud lenni,ha elkezd őszülni egy férfi haja,főleg fiatalon.Szerintem ne festesd be.

üdv:Zsuzsa

2009. márc. 22. 14:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves Zsuzsa! Köszi a jó tippeket! Én sem szívesen foglalkozom ezzel a kérdéssel, de sajnos férfimodellként dolgozom, fotózásokra járok, olykor divatbemutatókon lépek fel, ha meglátnak ősz hajjal, nem kapok többé felkérést fotósorozatra stb. Ez van. Üdv: Richárd
2009. márc. 22. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Van férfi hajfesték, just for men a neve..itthon a rossmanban láttam már. [link] ilyesmi a doboza..a borotvák, meg az egyéb férfiholmik polcán szokott lenni.mindenféle színben kapható. (mármint mindenféle természetes színben : D)
2009. márc. 23. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!