Milyen hajfestéket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Be szeretném festeni a hajam vörösre, valamilyen sötétvörös, vöröses barna színre gondoltam.
Milyen festéket tudtok ajánlani ami szépen befogja a hajat? (Most barna színű a hajam.)
2011. jún. 14. 16:02
2/5 anonim válasza:
Ha még nemvolt festetve a hajad akkor csak szinezőt használj..
egyébként a Mahagoni színű hajfestékek szép vöröses barnára befogják a hajadat.
[link] hasonló hatást érsz el vele
3/5 A kérdező kommentje:
Már volt festve néhányszor, most épp lenövőben van, de barnára barna lett festve csak kicsit világosabb árnyalat.
2011. jún. 14. 17:55
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik ez az utolsó. Nézegettem különböző márkákat, míg a Syossnál ( [link] a minta azt mutatja, hogy a barna hajat befedi ilyenre, addig a Paletténél ( [link] a minta alapján meg sem látszódna a változás, és szerintem a Garniernél se( [link] Ezek szerint csak a legdrágább (Syoss) fogná be a haja tökéletesre?
2011. jún. 16. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!