Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfestéket ajánlotok?

Milyen hajfestéket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Be szeretném festeni a hajam vörösre, valamilyen sötétvörös, vöröses barna színre gondoltam.

Milyen festéket tudtok ajánlani ami szépen befogja a hajat? (Most barna színű a hajam.)

2011. jún. 14. 16:02
 1/5 anonim válasza:
Palette
2011. jún. 14. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha még nemvolt festetve a hajad akkor csak szinezőt használj..

egyébként a Mahagoni színű hajfestékek szép vöröses barnára befogják a hajadat.

[link] hasonló hatást érsz el vele

2011. jún. 14. 16:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Már volt festve néhányszor, most épp lenövőben van, de barnára barna lett festve csak kicsit világosabb árnyalat.
2011. jún. 14. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Syossnak jó vörösei vannak!

Lilás inkább padlizsán mint vörös: [link]

Az az igazi vörös:D: [link]

És ez nálam a nyerő ami nagyon szép:

[link]

A többi eddig barátnőmnek mind pirosas lett mint vörös,ő a másodikat használja nekem a harmadik tetszik bár én világos barna vagyok:)

2011. jún. 16. 12:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik ez az utolsó. Nézegettem különböző márkákat, míg a Syossnál ( [link] a minta azt mutatja, hogy a barna hajat befedi ilyenre, addig a Paletténél ( [link] a minta alapján meg sem látszódna a változás, és szerintem a Garniernél se( [link] Ezek szerint csak a legdrágább (Syoss) fogná be a haja tökéletesre?
2011. jún. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!