Hogyan vasaljam ki úgy a hajam, hogy egyenes is maradjon vagy mit fújjak rá?
A hajvasalóm nagyon jó, nem azzal van a baj, hanem a hajammal. Akárhogy vasalom, mindig visszahullámosodik. Úgy szoktam elmenni itthonról, hogy kb fél kiló hajlakk van rajta.. :S
Adjatok valami tanácsot!!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
1. válaszoló: elfogadhatatlan, hogy göndör...
2. válaszoló: nem túl erős, vékonyszálú a hajam és amikor kivasalom akkor még nyíl egyenes, de eltelik egy kis idő és visszahullámosodik... :S
Hővédős egyenesítő.
Nekem ugyan egyenes a hajam de a vége teljesen kifelé kunkorodik.
L'oreal hővédő hajegyenesítő krém vagy spray. Vagy Tony&Guy hővédő egyenesítő termékcsalád. Drága, nagyon drága de vagy marad a göndör a haj vagy tönkreteszed és még göndör se lesz.
Amikor már megszáradt, nagyon nagyon picit nedves (nem is nevezhető nedvesnek) alig érezhetően akkor ráfújod/kened és úgy. Tincsenként vasald. Tűzd fel, és alulról felfelé haladj. Sok idő!!
syoss hővédőt, ez nem csak megvédi de, megőrzi az egyenességét-nekem bevált!
esetleg fujhatsz rá lakkkot de, attol vagy összeragad vagy bezsirosodik hamarabb, bár ha a lakknál maradsz abbol is a syoss-t ajánom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!