A pattanásokkal és a hajammal mit kezdjek?
Sziasztok!
11 éves lány vagyok, de nagyon zavarnak a pattanásaim, és az hogy zsíros és egy kicsit korpás a hajam.
(kérlek a válaszoknál ne cikizzetek!)
Mit tudnék tenni?
1.Anyukám el akar vinni kozmetikushoz, de szerintem fájdalmas ha kinyomják a pattanásomat.Szerintetek menjek el, vagy valami mást tegyek?
2. a hajammal mit kezdjek?
Örülj neki hogy anyukád elszeretne vinni kozmetikushoz! Menj el nyugodtan. Lehet hogy a kinyomás fájdalmas lesz, de meglesz az eredménye, mert a kozmetikus kinyomja a pattanásaidat és a mitesszereidet is, esetleg arcápolási tanácsokat is ad. A hajadra vegyél vagy korpa ellenes, vagy zsíros hajra való sampont.
15/L
1.Menj el kozmetikushoz! Egy kicsit fáj , de a szépségért meg kell szenvedni.
2. Seborin vagy Head &Shoulders sampont használj , jó illatú is lesz és 1 nappal többet bír mint a többi sampon. Amúgy ez ebben a korban normális , de ha lehet ne mosd mindennap a hajad inkább használj száraz sampont. (én is azt használok) És hetente 2X 3X mosd a hajad. + Mivel tudjuk h jön a nyár és jobban izzadunk ezért jobban zsírosodik a haj. De mégis próbáld kevesebbszer mosni és nem fog annyira zsírosodni. Figyelj arra h ne vasald túl sokszor a hajad és nem száraz hajra való sampont használj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!