Szóval most kb. vállig, váll alá 1-2 centivel érő hajam van + frufrum (kezd lassan belelógni a szemembe). És vasalom, szóval egyelőre egyenes. :D Viszont meguntam, hogy rengeteget kell vele szöszmötölni, mire kész van és nyáron nem is fürödhetek normálisan, mert ha vizes és utána megszárad göndör, úgy ez a frizura borzalmas. Szóval szeretném lenöveszteni a frufrum, ez nyár végéig mennyire sikerülhet? A hajam is szeretném hosszabbra hagyni, valami ilyesmit szeretnék, ez kb. mikorra lehetséges? És hogy tudnám egy kicsit meggyorsítani a folyamatot? :)
Hord gyakrabban felfogva lófarokba vagy ahogy szeretnéd. Nekem így hamarabb megnőtt. A frufrudat is nyugodtan felcsatolhatod,mert így az is "gyorsabban" fog nőni,sőt még a homlokod is szellőzni fog. Meg nem árt egy kis változatosság sem. :)
2011. jún. 14. 13:55
2/9 anonim válasza:
revalid termékek?
2011. jún. 14. 15:15
3/9 anonim válasza:
Van aki azt mondja,hogy jó,van aki szerint nem. :S Meg kell próbálni.
2011. jún. 15. 13:45
4/9 anonim válasza:
elsővel egyetertek
2011. jún. 16. 15:04
5/9 anonim válasza:
Én a sörélesztőt ajánlom. Van még a fent említett revialid, biovanne,varga hajcseppek...de ezek jóval drágábbak. Én anno kikértem több fodrász véleményét is és személyes tapasztalatot és egyértelműen a sörélesztő! Már 2 éve szedem, sokkal gyorsabban nő a hajam és mivel festem nagyon észrevehető. Ha akarnám havonta festhetném annyira látszik a lenövés. Most már a popsimig ér a hajzuhatagom. Emellett jó a bőrnek és a körömnek is.
2011. jún. 16. 15:28
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Az utolsónak: Havonta kb. mennyit nő? És mennyit szedsz naponta a sörélesztőből? Gyorsan utánanéztem és fórumokon azt írják, hogy a dobozra 3×5 van ráírva, ami nekem kicsit durvának tűnik.
2011. jún. 16. 15:51
7/9 anonim válasza:
1-1,5 cm biztosan nő. De a szervezettől is függ. Sörélesztőből több fajta van. Van amit te is említettél a 3x5-ös, én a 3x3-asat szedem. Őszintén szólva nem mindig veszem be a 9 szemet, általában inkább 6-ot. Nekem nem okoz problémát, hogy ilyen sok :)Rossmannból szoktam venni 900ft körül van és gyorsan elfogy. (Interherb 150 db) Állítólag a halolaj kapszulától is szép lesz a haj, nem tudom, hogy gyorsabban nő e tőle, nem próbáltam. Remélem neked is beválik! :)
2011. jún. 16. 16:49
8/9 anonim válasza:
Én azt vettem észre magamon, hogy mióta nem kötöm fel a hajamat azóta nő gyorsabban, de lehet embere válogatja. Belsőleg sörélesztő, sima élesztő, esetleg sok sör ( :)), külsőleg meg ricinusolaj, illetve színtelen henna (senna) szerintem amit kipróbálhatnál. A vasalással viszont vigyázz, ne túl gyakran, én a saját tapasztalatomból tudom hogy nem a legjobb, mégha tettem rá hővédőt, akkor se :/
2011. jún. 16. 17:42
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Vasalás hetente 1, mert egyenes marad a hajam addig, szerencsére csak hullámos, így bírja, viszont látom rajta, hogy nem olyan szép, mint anno, mikor nem vasaltam, ezért is szeretném megnöveszteni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!