Itt a nyár. De most ez nem ciki?
mindenki nyitott cipőt hord, szandikat, papucsot, stb.. de nagyon csúnya görbe lábujjaim vannak mit csináljak? olyan érzésem van mintha azt néznék
16/L
takard el!
a balerinacipők erre a célra tökéletesek ,csajos ,könnyű és nem sűl bele a lábad
vagy keress fedett orrú szandálokat.
A nyár szerintem nem ciki :) (ez volt az első gondolatom a kérést olvasva)
A lábujjaidon meg ne agonizálj, hordj olyan cipőt amilyet szeretnél, a 40 fokban meg büdös lesz a lábad a zárt cipőktől. (az mennyivel jobb?)...nekem is görbék a lábujjaim senki sem nézi.(max a lábfétisesek...de úgysem akarok lábfétisessel járni szóval :D)
nem ciki:) és nem fogják a lábujjaidat nézni:) gondolj bele...te sem mások lábujjait nézed meg elsőként...sőt...később se:) am is másnak is görbe, nem kell takargatni:)
de ha nagyon zavar, az olyan cipőket hord, amit már írtak az előttem lévők:)
puszi
Hát szerintem sok férfi nézi a női lábat utána a mellet de előszőr az arcot és ha az jó a testet lábat stb :DD
De mindegy, én nem szeretem a papucsot meg ezeket én cipőbe vagyok... az én lábam nem büdösödik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!