Mivel ápoljam a pattanásos bőrt?
Szerintem mindenki elbújhat a különféle cuccaival. Mondok egy tuti ötletet: Visibly Clear Blackhead Eliminating - miteszereltávolító tonik. Ennél jobbat nem lehet találni. A Rossmanban én 1150 Ft-ért vettem, ami a többi (haszontalan) termékhez képest olcsó.
Hasznos mert: én kb. 1 hónapja használom, majdnem minden nap. Eddig tele volt a fejem pattanással, de eltűntek. Iagzán kellemes úgy bemenni a suliba, hogy nincs pattanásom. Szóval Ezt vegyétek meg!!!
14/F
Hát nekem nem használtak ezek az Ilcsis termékek:/Se a Garnieres,se a Clean&Clear-es.Pedig nem kevés pénz dobtunk ki rá...Én is próbálkoztam még a kozmetikussal is,de ott is megjártam:)Nem múltak el a hegek,és az egész arcom olyan mint egy...nem is tudom hogy mihez hasonlítsam.
De elmentem bőrgyógyászhoz,és már 2,5 hónapja használom a kence-ficéket amit felírt.Ezekkel próbálkozom:
-PHYSIOGEL Cleanser(ezt egy kis kefével dörgölöm bele az arcomba)
-Zineryt ecsetelő pattanásokra
-LA ROCHE-POSAY Effeclar K(bőrmegújító fluide zsíros bőrre)
-Skinoren krém(fényvédő,és gyógyító hatású,ezt reggel használom)
-Differin gél(ezt estére)
Egy Tenutan nevű kapszulát szedek + még csináltunk egy 2 hónapos A-vitamin kúrát is.
Meg kell mondjam hogy ebben láttam a legnagyobb remény és csodák csodájára segített is.Nem mondom hogy makulátlan a bőröm,de már kezd visszatérni eredeti állapotába:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!