Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha hajmosás után befonom a...

Ha hajmosás után befonom a hajamat milyen hullámosságot érek el vele?

Figyelt kérdés
Mekkorákba fonjam be? Tegyek még rá vmit előtte, utána? Meddig fog tartani a hullám?
2011. jún. 13. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
hajfüggő,nekem tökegyenes hajam van,de még a dauert is kirúgja...ha tényleg hullámot szeretnél,nedvesen rakj a hajadra habot,csavard be,szárítsd meg,de hagyd benne éjszakára,mikor kiszeded,lakkozd be és hajfüggő,hogy meddig,de eltarthat akár egy egész héten át
2011. jún. 13. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Ahogy már az előző is leírta hajfüggő.Pl.az előzőnek még a dauer se fogta meg a haját,nekem pedig ha nem hajszárítóval szárítom hanem 'csak úgy' megszárad akkor lokniban áll:)

Szerintem tegyél egy kis hajhabot a hajadra és apró(!)tincsekbe fond be,és hagyd így 3-4óráig,szerintem így elég hullámosnak kell lennie.Ezt megcsinálhatod szárazon is csak akkor fújj rá hajlakkot is.

2011. jún. 13. 13:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké, Köszönöm a válaszokat!:)
2011. jún. 13. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Én vizesen fejetőtől fonom, mindig egy picit hozzáfogva és 1-be. Ha jó szorosan csinálod, akkor jó hullámos lesz. Előtte tegyél rá hajhabot. Kibontás után nem fésülöm ki, csak másnap.
2011. jún. 13. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Tényleg hajfüggő, és attól függ milyen hatást akarsz elérni.

Ha csak kis hullámosat akarsz,mintha be lenne kreppelve,akkor lesz olyan,ha vékonyabb szálú,kevesebb és hosszú hajad van.

Nekem pl vastag ,sűrű és bár hosszú hajam van,ezzel a módszerrel ilyen lesz :"D : [link]

2011. jún. 13. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!