Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha gyantázom akkor is sötétebb...

Ha gyantázom akkor is sötétebb lesz mint máshol?

Figyelt kérdés
Az intim területeken, a hónaljamon és a combom felső részén sötétebb a bőröm. Nemtudom hogy ez miért van. azt olvastam h ott vastagabb a bőr és azért. De azt is olvastam valahol hogy pl vékony a bőr és a szőr látszik még a bőr alól. Lehet hogy nagy hülyeség, kérlek ne hurrogjatok le. azt szeretném tudni, h ha elmegyek pl intim gyantára, akkor is ugyanolyan marad?
2009. márc. 21. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Mármint a bőröd marad sötét? Végülis valahol jogos a kérdés, ha arra gondolsz, hogy a gyanta nem e szedi le a felső hámréteget. Előfordulhat ilyen ha uszodába voltál elötte és felázott a böröd, vagy szoli/napozás után. Ilyenkor tilos gyantázni, mert felszedi a börödet ami késöbb bepigmenálódhat. Így várni kell ezekkel minimum 2-3 napot!
2009. márc. 21. 18:24
 2/2 anonim ***** válasza:

A nemiszerv természetes, hogy sötétebb. Van akinek rózsaszínes, van akinek szinte lilás, barnás stb.

A hónalj rész is ilyen, általában nőknél ritkábban, de van akinek ott is sötétebb a bőre (férfiaknál gyakoribb ez.)

Én lány vagyok de nekem is sötétebb mindhárom helyen, amit írtál. Nekem azt mondták azért van, mert erősebbek a másodlagos nemi jellegeim vagy micsoda... nem emlékszem már rá pontosan, de valami hormonális oka volt, de ez normálisnak tekinthető.

Szerintem ez már ilyen marad, nem lesz világosabb a gyantától.

Persze lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk és akkor ha teljesen kihúzod a szőrt lehet neked világosabb lesz. Nekem maga a bőr sötétebb, sokat bőrradíroztam is, de ez ilyen nem lehet vele mit tenni.

2009. márc. 21. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!