Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » " Spriccelős szoli " Londonban?

" Spriccelős szoli " Londonban?

Figyelt kérdés
Valaki tud ilyet??
2011. jún. 12. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Ez valami szexklub vagy olyan hely ahol befestenek mint a kerítést?
2011. jún. 12. 22:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Jajjj menj már ! Ne komolytalankodj ! Ha buta vagy, tartsd meg magadnak és ne villogtasd ! Pasik...
2011. jún. 12. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
google...
2011. jún. 17. 21:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Google-on már túl vagyok.. nincs ott semmi..erről legalábbis
2011. jún. 17. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
tudod az angol nevét? lehet, hogy úgy célszerűbb lenne keresni. ha már azon is túl vagy, nem szóltam.
2011. jún. 17. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
inkább menj sima szoliba ez a "spriccelős" nagyon gagyi nem is egyformán kopik a festék és oszt úgy fogsz kinézni mint egy tehén... :)
2011. jún. 17. 22:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom az angol nevét ugy mar valoszinu megtalaltam vna. :) amugy van mar tapasztalata valakinek ezzel a spriccelőssel??
2011. jún. 17. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a TV-ben láttam ilyen spriccelőset, nekem nem igazán tetszik olyan fura :S Bár a sima szoliért se vagyok oda, inkább a természetes nap! Amúgy nem tudom a nevét, bocs, csak azért írtam, hogy szerintem hülyeség!
2011. jún. 18. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!