Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik ideiglenes hajfesték?

Létezik ideiglenes hajfesték?

Figyelt kérdés
Szeretném egy jelmezhez befesteni a hajam de nem akarom, hogy olyan maradjon mindig. Persze ha nem azonnal jöb le az nem baj.
2011. jún. 11. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Van :)

Fodrászkellékesnél palette instant color, ez 6-8 hajmosásig tart,

Drogériákban, supermarketekben palette tone creme, ez 24 hajmosásig tart,

Vagy az ilyen party kellékes boltokban egy hajmosásig tartó színező sprayk.

És ha az első kettő közül választasz, akkor fontos infó az, hogy a sötét színek nem teljesen kopnak ki.

2011. jún. 11. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia igen,létezik,én azt használtam amit az első irt:Palettet.Nem tudom milyen szint szeretnél,de vigyázz vele,mert a fekete nem nagyon akar kikopni. :/
2011. jún. 11. 18:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Ajjajj, pedig nekem pont fekete kéne... :/
2011. jún. 11. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Milyen az alap hajszined?Ha nem túl világos szőke,akkor vegyél ebből a szinezőből sötétbarnát,azzal ha befested előtte való nap feketének fog tűnni,hajmosáskor viszont szépen ki fog kopni,és hamarabb megszabadulsz tőle,mintha feketével "szineznéd".
2011. jún. 11. 18:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Barnás vöröses és vörösre van festve hennával (természetes).
2011. jún. 11. 19:00
 6/11 anonim ***** válasza:

"Fekete Hajspray

Ha változtatni szeretnél a frizurádon egy parti erejéig akkor neked találták ki ezt a kimosható hajsprayt.

Színe: fekete.

Mérete: 125 ml."

Szerintem akkor a színezőspray-knek járj utána :) /első voltam/

2011. jún. 11. 19:01
 7/11 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 11. 19:02
 8/11 A kérdező kommentje:
És ezektől nem lesz természetellenes hatása a hajnak?
2011. jún. 11. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:
háát amiket én ismerek és színező spray-k azoktól az lesz látszani fog h be van fújva festékkel
2011. jún. 11. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:
de, olyan hajlakkos hatás, de sajnos ez a két megoldás van : vagy nem jön ki, vagy nem természetes hatás :(
2011. jún. 11. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!