Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen márkát használjak,...

Milyen márkát használjak, aminek több terméke is van?

Figyelt kérdés
vmi olcsó márkát szeretnék amiben van: arctoonik, hidratáló krém, meg ilyenek....
2009. márc. 20. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Ha ilyesmit akarsz, akkor inkább ne használj semmit!

Ezek mind nagyon felvastagítják a szarurétegedet... Eltömítik a pórusait, nem tud kiürülni a faggyú és verejték, helyette szépen begyulladhatnak, sápadt lesz a bőröd stb...

Mosd rendesen szappannak, ha radírozni kell akkor luffával! Ha rendbejön a böröd nem lesz semmi szükséged krémre, főleg nem a tv-ben hírdetett fantasztikus hidratálókra. Ha nagyon vízhiányos akkor is egy kis liposzómával kend be, ami nagyon "folyós" krém, amiben tényleg víz van és hidratál.

2009. márc. 20. 20:58
 2/8 A kérdező kommentje:
de nagyon pattanásos a bőrőm és arra kéne vmi:S:S
2009. márc. 20. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
A DM-es Balea termékek nagyon jók és árban is kedvezőbbek mint a többi! Én azt használom és teljesen meg vagyok vele elégedve.
2009. márc. 20. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Effaclar vagy Bioderma. Ezeket recept nélkül megkapod a gyógyszertárban, sajnos nem olcsók de hatásosak!! Ha kell írok árakat is.
2009. márc. 21. 13:36
 5/8 anonim válasza:
66%

Nekem vegyes az arc bőrőm és nagyon nehezen találtam megfelelő kozmetikumot!

De ajánlani tudom avon solutions Pure Pore-Fection ez egy habzó arctisztitó, de több terméke van tonik stb..

A neten keress rá az avon katalógusra és lapozgasd át!

Vagy ha van avonos ismerősöd kérdki a véleményét!

2009. márc. 21. 14:35
 6/8 A kérdező kommentje:
kaphatnék árakat a Effaclar vagy Bioderma termékekről??
2009. márc. 22. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem értem miért pontoztad le az előző kommenteket... (első válaszoló) Szerintem hasznos tanácsokat adtunk.
2009. márc. 22. 20:26
 8/8 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit se, nem is szoktam pontozni... és köszönöm a válaszokat tényleg hasznosak voltak:) asszem a balea terméket fogom kiprobálni:)
2009. márc. 23. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!