Mi lesz a hajolajjal a hajon?
Lehet, hogy hülye kérdés, de miután bekenem mi történik? Úgy értem, beszívódik, megszárad, ottmarad vagy mi lesz vele? Nem tűnik utána zsírosnak a haj?
Még sose használtam, de szeretnék venni.
Csak keveset kell használni, és akkor beszívódik rendesen, nem lesz zsíros hatású. Eltart egy darabig, mire rájön az ember, hogy éppen mennyi a megfelelő mennyiség. Tényleg nem kell sok, én 5-6 cseppet rakok a hajamra, ami nagyon dús és combig ér. Az én hajam vastag szálú, általában az ilyennél jobban működik az olajozás. Vékony szálú és kevesebb hajon könnyen zsíros hatást kelt kis mennyiség is. Én vizesen szoktam legtöbbször olajozni a hajam, olyankor hasznosabb. Maga az olaj nem hidratál, csak a vizet segít bezárni a hajba. Mostanában kókuszolajat használok, állítólag az hatol be leginkább a haj belsejébe, de 2 évig használtam Vitanol hajolajat és az is sokat javított a hajamon.
Csak nyaktól lefelé rakj a hajadra olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!