Betszy kérdése:
Bevált a Braun Silk epil epilátor?
Figyelt kérdés
5-ös illetve 7- es....tényleg kevésbé fáj?megéri az árát?2011. jún. 9. 19:02
1/4 anonim válasza:
Nekem olyanom van és imádom! :) Végképp nem fáj vele az epilálás. Nagyon jó! Próbáltam más márkát is, de ez volt a legjobb.
2/4 anonim válasza:
Nekem igen, de egyébként ha előtte megfürdesz sokkal kevésbé fáj, mert felpuhul a bőröd.
Vagy ha bekened testápolóval jó alaposan, 1-2 óra után nekilátsz akkor szintén. :) És az epilátor lényegében nem is számít :D
4/4 anonim válasza:
és akinek ilyen van, attól hadd kérdezzem meg. ez is olyan hangos mint a többi? mert nekem mindig az a problémám... az albérletben olyan zavaró hogy mindenki azt hallgatja, hogy én epilálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!