Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen pakolás segít a tág...

Milyen pakolás segít a tág pórusok összehúzásában?

Figyelt kérdés
Sok mitesszer van az államon és az orromon. Reggel este arclemosót és tonikot használok, ezek nem segítenek a tág pórusok ellen.
2009. márc. 20. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
A pórusokat kisebbíti a sima joghurtos pakolás.Nincs más dolgunk, mint összekeverni citrommal, és felkenni a vonásainkra.Óvatosan kenjük szét az arcbőrön, kikerülve a szem érzékeny környékét. Tizenöt perccel később a masszát mossuk le.
2009. márc. 20. 14:57
 2/6 maundrel ***** válasza:
80%

1. Keverjünk össze egy tojássárgáját és egy teáskanál friss citromlét, hagyjuk hatni bőrünkön 15 percig majd mossuk le. Csodákat tesz a zsíros bőrrel.

2. A só megtisztítja a pórusokat: a sóval végzett radírozás eltávolítja a fölösleges faggyút, valamint simává varázsolja az arcbőrt. Keverj össze azonos arányban sót és arctisztító folyadékot, majd dörzsöld vele végig gyengéden az arcod.

3. Citromos pórusösszehúzó arcszesz:

Egy 2 1/2 dl -es üvegbe tedd be a következőket:

2 kk frissen kicsavart citromlé

1 ek glicerin

1 ek 70%-os alcohol

Most öntsd fel az egészet disztillált hamameilsz oldattal. tartsd a hűtőszekrényben és rázd fel minden használat előtt.

4. ...de amúgy az egyszerű kígyóuborka is pórusösszehúzó hatású. vékony szeletekre vágd fel, és tedd az arcodra. :)

2009. márc. 20. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon rossz amit csinálni akarsz.

Gondolj csak bele egy kicsit!

Ott a nemkívánatos faggyúd, a mitesszered, és összeakarod húzni a pórusod, na mit érsz el? Szépen mégjobban beletömöd a képedbe a nemkivánatos dolgokat, ami ott szépen begyullad és késöbb mégrondább akár hegesedéssel gyógyuló aknéd lesz!! Arclemosó és tonik csak beszárítja szinúgy a képedbe és ott fog irritálni! Használj szappant és luffakorongot arcra illetve menj el tisztításra kozmetikushoz aki szépen elöször kitisztítja azt ami oda nem kell és összehúzza különböző anyagokkal (elektromosan, be a bőr mélyebb rétegeibe, nem csak a felszínén lesz mint amit te otthon csinálsz).

Hidj nekem, én ezt tanulom...

2009. márc. 20. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem az államon oroomon és homlokomon több a pattanásom kozmetikushoz járok ,tök szép utánna az arcom és azt ajánlotta hogy tonikozzam majd kenjem be VEGYES bőrre való krémmel..

Régebben szára bőrre való krémet használtam és mivel zsírosító hatású volt igy eltömitette a pórusaimat azért volt annyi miteszerem,és én meg azt hittem hogy jót teszek a bőrömnek,Szóval a krémre is ügyelj nem mindegy hogy milyet használsz ,leirás alapján neked is vegyes bőröd lehet.én a garnier vegye bőrre való hidratáló krémét használom még nemrég vettem meg loreal arctisztitót illetve tonikot is használok,

2009. márc. 21. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Uborka!

Tengeri só vízben feloldva...tökéletes csak hagyd kicsit rajta vattában...

citrom!

Amúgy kozmetikusnál 500 forint az ultrahangos pólusösszehúzás...

2009. márc. 21. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:
paradicsom
2011. jún. 15. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!