Mit kezdjek a hátammal?
lány vagyok. és a napozás segít?
meg van zineryt oldat..
Szia! Még egy pár kérdés: menzeszed meg van már? Hány éves vagy? Bőrgyógyász/kozmetikus látott már? Szerintem ezek hiányoznak innen.
Én 15 éves lány vagyok, örököltem a zsíros/pattanásos bőrt. Arcomat kozmetikus kezeli, időnként jobban "kirügyezek" mint máskor. Még nincs ciklusom, szerintem ez ezzel magyarázható. Hátamon, dekoltázsomon is telítve vagyok, de én valószínűleg nem annyira, mint te. Anno kaptam háziorvostól énis zineryt oldat-ot, de be kell hogy valljam, nem sokat segített. Gyulladásokon kicsit segít, meg meggátolja az újakat részben, de csodákra nem képes. Szerintem keress fel egy bőrgyógyászt vagy kozmetikust, és kérdezd meg, mi legyen. Gyulladásra kénes krémet ajánlok, mitesszerre pedig arc,- vagy bőrradírt. Nem kell hiperszuper legdrágább, egy hagyományos néha még többet is csinálj. Majd felnézek még, hogy mi lett veled :) Sok sikert!
13 vagyok, már megvan, de néhány hónapban kimarad..
még nem látott bőrgyógyász, se kozmetikus..
páromnak is ilyen, ő 21 éves fiú... próbáld ki a contratubex gélt
neki segített. és a szoli/napozás sokat javít rajta!
én is elég zsíros, pattanásos bőrt örököltem. (Lány/16)
Kb. 3 havonta az arcomat kozmetikussal kezeltetem, a hátamat pedig Akneroxid-dal kenem, és nekem nagyon bevált. A gyógyszertárban vény nélkül kiadják.
Két fajtája van az 5-ös és a 10-es. Ha azt mondom durva a helyzet, sztem kezdhetnél rögtön egy 10-essel.
Ami nekem még bevált az a paradicsom. :) Furcsa volt eleinte, mert nagyon csípte a hátam, de szinte nekem csodákat tett! Próbáld ki azt is!
Remélem segítettem és jobbulást!
köszi.
és a paradicsomot hogy?
szétkell vágni, v mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!