Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Karikás szemű vagyok, beesett...

Karikás szemű vagyok, beesett arc, milyen haj állna jól?

Figyelt kérdés

jelenleg sörét a hajam, állig ér, és a saját korosztályom(27)kezitcsókolomot köszön nekem!

ötletek?

2011. jún. 9. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Először kajálj normálisan, h kikerekedj meg megszűnjenek a táskák, aztán go fodrász :)
2011. jún. 9. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem semmiképpen se a két véglet, azaz nagyon sötét vagy ép tejfölszőke...

a hosszú haj megnyújtaná az arcod, szerintem félhosszú, mondjuk ami most van, hullámos, fodrosbodros, ami meglágyítja az arcvonásokat. mondjuk sötétszőke, gesztenyebarna, középbarna stb.

a fodrász biztosna tud segíteni a bio hajvágó szalonok nagyon olcsók, 2-3000ft egy vágás, befesteni otthon is be tudod, de szerintem előnyösebb lenne egy kócosabb hatás, azt figyelembe véve, amit leírtál, mint egy durvább, pl szög egyenes. a hosszú, féloldalas frufru is barátságosabb külsőt eredményez,

meg egyél egy kicsit, hogy kikerekedj, vitamin, zöldséggyümölcs, uborkapakolás a szemre stb... enyhe smink, korrektro csak a karikákra? hm?

2011. jún. 9. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:

sajnos a karikás szemek, beesett arc gyerekkorom óta kísértenek, nem evés a probléma :(

szóval lágy hullámok, világosabb árnyalat

anno szőkés barna voltam(nem hidrogén) csak most a mostani barátom, hogy nem engedte festeni a hajam, és így most eredeti, az az extra sötét barna, azóta kapok "csókolom"-ot.

szóval festetnem kell...

hu lesz balhé belőle :(

2011. jún. 9. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:

ja, használok a szem alá korrektort

az összképen nem segít :(

2011. jún. 9. 15:07
 5/5 anonim válasza:
Ne keseredj el! Van ilyen ismerősöm, és mégis imádnivaló kisugárzása van. Gondolom elég fehérbőrű vagy, sötét barna hajjal akkor. Tökéletes "alapanyag". Váll alatti haj kéne, azzal is egyetértek, hogy nem egyenes. Göndör lenne az igazi. Nem dauergöndör, inkább hajcsavarós/hajvasalós. A sötétbarnával meg nincs gond, esetleg egy pár világosabb gesztenyebarna melír tényleg feldobná. A szemed nem árultad el milyen színű, de ha beesett, akkor az a kis alapozó jó ötlet, és a szempillaspirál, de csak felülre. Plusz ha még van kedved, pasztellszínek a szemhéjra. Jó kísérletezgetést! :)
2011. jún. 9. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!