Karikás szemű vagyok, beesett arc, milyen haj állna jól?
jelenleg sörét a hajam, állig ér, és a saját korosztályom(27)kezitcsókolomot köszön nekem!
ötletek?
szerintem semmiképpen se a két véglet, azaz nagyon sötét vagy ép tejfölszőke...
a hosszú haj megnyújtaná az arcod, szerintem félhosszú, mondjuk ami most van, hullámos, fodrosbodros, ami meglágyítja az arcvonásokat. mondjuk sötétszőke, gesztenyebarna, középbarna stb.
a fodrász biztosna tud segíteni a bio hajvágó szalonok nagyon olcsók, 2-3000ft egy vágás, befesteni otthon is be tudod, de szerintem előnyösebb lenne egy kócosabb hatás, azt figyelembe véve, amit leírtál, mint egy durvább, pl szög egyenes. a hosszú, féloldalas frufru is barátságosabb külsőt eredményez,
meg egyél egy kicsit, hogy kikerekedj, vitamin, zöldséggyümölcs, uborkapakolás a szemre stb... enyhe smink, korrektro csak a karikákra? hm?
sajnos a karikás szemek, beesett arc gyerekkorom óta kísértenek, nem evés a probléma :(
szóval lágy hullámok, világosabb árnyalat
anno szőkés barna voltam(nem hidrogén) csak most a mostani barátom, hogy nem engedte festeni a hajam, és így most eredeti, az az extra sötét barna, azóta kapok "csókolom"-ot.
szóval festetnem kell...
hu lesz balhé belőle :(
ja, használok a szem alá korrektort
az összképen nem segít :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!