Milyen az új L'Oreal Sublime Mousse hajfesték?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mennyire könnyen kezelhető, mennyire fed, milyen színt eredményez, és hogy tényleg egyedül is meg tudom-e csinálni?2011. jún. 7. 22:10
1/6 anonim válasza:
2 napja használtam a legsötétebb barna árnyalatát. Szerintem jó:) Nekem szép színe lett a hajamnak. Ami miatt nem fogom újravásárolni az az ammónia tartalma. Előtte használtam a Perfect Mousse-t és az is nagyon jó volt és ammóniamentes. Valamiért azt hittem, hogy ez is az és csak festés közben derült ki, hogy nem:/
2/6 anonim válasza:
Perfect Mousse-t használó! Tényleg nem lehet tárolni a megmaradt hajfestéket? Bocsi az offért! De itt olvasgattam jókat erről a festékről és sokan írták,hogy kétszerre is elég a hajukra mivel habállagú és Én azért (is) vettem meg,erre rá van irva,hogy az összeset fel kell használni! Most akkor mi igaz?
3/6 anonim válasza:
Első vagyok. Hát nekem váll alá ér 10centivel a hajam kb. és én 2 dobozzal vettem rá. Lehet, hogy elég lett volna egy is ha spórolok a felvitellel, de szerintem egy úgyis kell a hajadra. Tárolni szerintem sem lehet...
4/6 anonim válasza:
Mármint az 1 doboz biztos, hogy el fog fogyni. Nyugodtan kend rá az egészet még ha marad is legalább át tudod nézni, hogy mindenhol jól bekented-e.
5/6 anonim válasza:
Köszönöm szépen a válaszokat! Csak tudjátok tényleg azért pártoltam annyira ezt a hajfestéket,mert az olvasottak alapján arra következtettem,hogy tőfestésre 2szerre elég lesz:(. De most rákentem mind,mert féltem,hogy amit meghagynék,dobhatnám ki...majd utánajárok még. Köszi! S bocsi a kérdezőtől. Neki annyit tudok írni,hogy most vittem fel a hajamra,igaz a perfect mousse-t,de meglepően könnyű használni és végre egyedül is be tudtam festeni a hajam. Majd az eredményről beszámolok. Csaó!
6/6 anonim válasza:
Ha nem kevered össze az összetevőket, akkor tudod többször felhasználni. Mivel a pumpás doboz szükséges a festéshez, ezért belőle kiöntöttem a tartalmát valami másba, és mikor újra használom, akkor össze tudom keverni a pumpás dobozban a hozzávalókat. A subline Mousse-nak mik az összetevői? A dobozra nincs ráírva, a honlapjukon sem lehet megnézni. Ha valaki tudja, lécci írja le. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!