Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen az új L'Oreal Sublime...

Milyen az új L'Oreal Sublime Mousse hajfesték?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mennyire könnyen kezelhető, mennyire fed, milyen színt eredményez, és hogy tényleg egyedül is meg tudom-e csinálni?
2011. jún. 7. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
2 napja használtam a legsötétebb barna árnyalatát. Szerintem jó:) Nekem szép színe lett a hajamnak. Ami miatt nem fogom újravásárolni az az ammónia tartalma. Előtte használtam a Perfect Mousse-t és az is nagyon jó volt és ammóniamentes. Valamiért azt hittem, hogy ez is az és csak festés közben derült ki, hogy nem:/
2011. jún. 8. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Perfect Mousse-t használó! Tényleg nem lehet tárolni a megmaradt hajfestéket? Bocsi az offért! De itt olvasgattam jókat erről a festékről és sokan írták,hogy kétszerre is elég a hajukra mivel habállagú és Én azért (is) vettem meg,erre rá van irva,hogy az összeset fel kell használni! Most akkor mi igaz?
2011. jún. 9. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hát nekem váll alá ér 10centivel a hajam kb. és én 2 dobozzal vettem rá. Lehet, hogy elég lett volna egy is ha spórolok a felvitellel, de szerintem egy úgyis kell a hajadra. Tárolni szerintem sem lehet...
2011. jún. 9. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Mármint az 1 doboz biztos, hogy el fog fogyni. Nyugodtan kend rá az egészet még ha marad is legalább át tudod nézni, hogy mindenhol jól bekented-e.
2011. jún. 9. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a válaszokat! Csak tudjátok tényleg azért pártoltam annyira ezt a hajfestéket,mert az olvasottak alapján arra következtettem,hogy tőfestésre 2szerre elég lesz:(. De most rákentem mind,mert féltem,hogy amit meghagynék,dobhatnám ki...majd utánajárok még. Köszi! S bocsi a kérdezőtől. Neki annyit tudok írni,hogy most vittem fel a hajamra,igaz a perfect mousse-t,de meglepően könnyű használni és végre egyedül is be tudtam festeni a hajam. Majd az eredményről beszámolok. Csaó!
2011. jún. 9. 11:06
 6/6 anonim válasza:
Ha nem kevered össze az összetevőket, akkor tudod többször felhasználni. Mivel a pumpás doboz szükséges a festéshez, ezért belőle kiöntöttem a tartalmát valami másba, és mikor újra használom, akkor össze tudom keverni a pumpás dobozban a hozzávalókat. A subline Mousse-nak mik az összetevői? A dobozra nincs ráírva, a honlapjukon sem lehet megnézni. Ha valaki tudja, lécci írja le. Köszi.
2011. júl. 16. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!