Valaki segítsen, aki főzött már sikeresen cukorgyantát! Pontosan leírná, hogy meddig kell főzni (állag, szín) és hogy miből mennyi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Kétszer róbáltam, egyszer szemcsés lett, másodszor meg nagyon kemény és ha felmelegítettem, akkor ugye forró volt, ha meg olyan volt, hogy bírja a bőröm, akkor meg már túl szilárd volt. :((2011. jún. 6. 17:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!