Milyen, jó bőrradírt ismertek/használtok?
Figyelt kérdés
Kimondottan bőrradírra gondolok, nem a szemcsés tusfűrdőre. Amit ismertek/használtok mennyibe kerül, és hol veszitek?
Előre is köszi!!
2011. jún. 6. 14:32
1/9 anonim válasza:
próbáld ki a sima kristálycukrot, enyhén nedves bőrre jól dörzsöld át és mosd le! én ezt szoktam!tökjó
3/9 anonim válasza:
sóval lehet :D annak kisebb a szemcséje..
4/9 anonim válasza:
én még régebben avonból rendeltem egy nagyon jót:D planet spa termék, ilyen barna színe volt és cukor is volt benne, azóta nem láttam az újságban de avon boltban igen:)
6/9 anonim válasza:
Én Balea bőrradírt használok, azt a tégelyeset, nekem bejött. :)
15/L
7/9 anonim válasza:
Nem találkoztam még jó bolti bőrradírral.
Az enyém: tengeri só, kevés olívaolajjal, mandulaolajjal, körömvirág olajjal és szárított, összemorzsolt csalánlevéllel. Óvatosnak kell vele lennem, mert képes letépni az egész arcom.
Használom egész testre is, imádnivaló!
8/9 anonim válasza:
Nekem is tényleg nagyon jó a Dove szappan kristály cukorral.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! Házi készítésüeket ki is próbálom ma! Szép napot!
2011. jún. 7. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!