Miért vagyok pattanásos 20 felett is?
Köszi a választ! Hát, akkor marad ez, de legalább remélhetőleg később fogok ráncosodni:)
Amúgy a bőröm így is sokkal szebb, mint amilyen tini koromban volt, de nem vagyok teljesen elégedett. Mindig is tökéletes, baba bőrre vágytam.
Szia!
Nem tudom, miket próbáltál már, úgyhogy írok párat :)
Vény nélkül kaphatóak: Aknesol, Akneroxid nekem sokat segít.
A Sudocremről, teafaolajról is jókat hallottam.
Ha az ilyenek nem segítenek, akkor jönnek a bőrgyógyász által felírt krémek, tabletták: Zynerit, Differin, Duac gél, Dalacin-T, antibiotikumok.
Persze lehet hormonális is, vagy magas koleszterinszint miatt is, ezért érdemes lenne utánajárni kicsit (ha még nem tetted), hátha más okozza, nem a kamaszkor.
Szia! Nekem 22 éves koromig még csak 1 mitesszerem se volt, aztán egyik napról a másikra pattis lettem. Szerintem ezt próbáld ki:
először is: túltisztitod a bőrödet
nem szabad. nekem is ugyanilyen a bőröm én és 23 éves vagyok
és a kozmetikusom azt mondta, minden második nap elég
arctisztitóval mosni, egyszer! kétnaponta egyszer, közben elég csak vizzel.
ne sminkeld.
lehet ételallergiád van
de ha hormonális, akkor mindennap igyál fitoösztrogéntartalmú-női hormon cickafarokteát, és mindennap egyél mentát, borsmenta teát, mert az lenyomja az androgén hormonokat
szülés után elmúlik, 30-40 között, alig látsz pattis nőt
hát ezért
amúgy meg fogadd el.
sok huszonévesnek van nemtökéletesbőre
nézd meg jól
azembereket
annál meg nincs undoritóbb ha valakinek összecsomosódik a fején a puder alatta meg kidudorodik a patti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!