Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mire jo az elesztos arcpakolas?

Mire jo az elesztos arcpakolas?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 08:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
állítolag a pattanásokra igazi csodaszer... én pici vizzel keverem össze és pár napja és kb 1 óráig hagyom az arcomon, utána ledörzsölöm és lemosol az arcom... sok jót még nem tapasztaltam, mert nagyon pattanásos vagyok sajnos, de nem adom fel.. azért is ezt fogom csinálni...
2009. márc. 19. 19:55
 2/2 Zümy ***** válasza:
100%
Szia! Nekem tutira bevált az élesztő.Méz vagy cukor,élesztő egy ksi tej és ecet(ne legyen túl híg),felkened hagyod 20 percig és lemosod.És ha natúr joghurtba belekeversz egy kis élesztőt és megeszed az is használ .Jó az arcbőrnek/bőrnek, a hajnak és a körömnek. Nyugi nem érezni a joghurtba az ízét:)Rem.SEGÍTETTEM.
2009. ápr. 16. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!