Miért nagy gond, ha újra felhasználom a hajfestéket?
Figyelt kérdés
A hajfestékre az van írva, hogy még egyszer felhasználni már nem lehet. Miért nem? Mi baj lehet, ha még egyszer felhasználjuk?
Az egyik festék félig fogyott el, csak azért..
Persze biztos vagyok benne, hogy nem kockáztatnék.
2011. jún. 4. 14:45
1/5 anonim válasza:
Ha a festék félig fogyott el, akkor az nem újra felhasználás, csak a maradék felhasználása. Az újra felhasználás szó mást jelent.
2/5 anonim válasza:
Fel lehet használni, de csak úgy hogyha nem kevered ki az egészet, szóval csak a felét nyomd ki, és a színelőhívónak is. Azt keverd be. A többit elrakhatod máskorra. Egyébként gondolom a mérgező anyagok miatt.
3/5 anonim válasza:
Amíg nem keverted ki, addig felhasználhatod, ez csak a bekevert cuccra vonatkozik.
4/5 anonim válasza:
ó de szép is lenne, nekem pont az a bajom h kettő kell a hajamra, egy csak a tövére elég, pedig nem is nagyon hosszú :S
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. én hülye.. :)
persze, hogy már az összekevert festéket nem lehet újra használni.. annyira egyértelmű és mégse így értelmeztem.. :|
2011. jún. 5. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!