Garnier Pure Active pattanás csökkentő tonikról vélemény?
Pont ezt a kérdést szerettem volna feltenni de nem tudtam mert most írtam ki nemrég egy kérdést.Hirtelen azt hittem hogy én írtam.:D
Pár napja vettem ezt a tonikot,nem vettem észre hogy újabb pattanások jönnének ki rajtam tehát nem csinál több pattanást.Kicsit aggódtam mert van benne alkohol ami esetleg újabb pattanás kialakulását eredményezheti de én utána mindig bekenem krémmel.
Ez nem arclemosó ! a tonik előtt fontos hogy megtisztítsd a bőrödet és utána használd ,majd hidratáld krémmel..
Ha a "koszos" bőrödre viszed fel akkor a koszt bezárod a pórusokba mivel pórusösszehúzó hatása van.
Én nem kenem az egész arcomra csak a T vonalban picit az államra és jobb oldalt egy csíkban ahol most voltak pici pattanások (már csak a helye van)És nem dörzsölöm hanem finoman pamacsolom nyomkodom rá,
Van benne szalicilsav ami elvileg csökkenti a pattanásokat csak kérdés hogy nem vékonyítja ez a védőréteget? ezt valahol olvastam de ott 100%os szalicilsav használatánál írták.
várom mások véleményét is!
A hatékony arclemosó és tonik titka abban rejlik, hogy tartalmaz szalicilsavat és cinket. Ezt keressétek. A tonik nem arctisztításra való, mindkettőre szükségetek lesz.
Ez most lehet, hogy túl egyszerűen hangzik, de nekem a bőrgyógyász mondta (persze nekem ez antibiotikumos kezelés mellé volt, mert kicsit komolyabb pattanásproblémákkal küzdöttem). Szóval akár baleát is vehettek, én azt használtam lemosóból, toniknak pedig szintén csak ennyi, hogy szalicilsav+cink. Amiben ez benne van, az a legjobb. Tonikból mondjuk nekem a bőrgyógyász kikeverős gyógyszertárit adott, de abban is ugyanezek a hatóanyagok voltak.
rendben köszi a pontosítást!:)
és a garnierben van cink?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!