Mi a véleményed a Loreal termékcsaládról?
Sziasztok!
Ezt a termékcsaládot még nem próbáltam ki, és kíváncsi vagyok rá, hogy milyen.
Aki használt bármilyen Loreal-os terméket, lécíves írja le a tapasztalatát.
Köszönöm.
Én hajfestéket használtam professzionálisból a legjobb, de háztartásiból is a legjobbak között van. Ugye a garnier is a loreal egyik almárkája, a hajfestékekben az a kedvencem.
A naptejeik is nagyon jó minőségűek, az én napallergiás extra fehér bőrömre az vált be legjobban első naptejnek (tehát amikor még egyáltalán nem ért nap).
Samponból és balzsamból csak elseve-et használok, időről időre kipróbálok mást is, de aztán ehez térek vissza általában (még nivea-t is szoktam használni).
Testápolóból garniert használtam egy ideig, de annál találtam jobbat (johnson baby), de abból is az egyik legjobb az övék.
Még asszem talán alapozóból használtam, de nem volt kimagaslóan jobb, mint a többi és az ára sem versenyképes, hogy finoman fogalmazzak... :D
Összességében szerintem elég jó a loreal. Bár nagyon sokféle termékük van és a kérdésedből nem derül ki, hogy mire gondolsz...
Bármilyen termékre gondoltam (testápoló,naptej, sampon...) így összességében, hogy mennyire jók.
Én is Elseve-t használok, azt nagyon szeretem.
Kösz a választ !
Loreal Elseve sampon valóban a legjobb, amit eddig használtam, főleg ha hozzá veszek ugyanolyan hajbalzsamot, na akkor húú... :)
a sminktermékek is elsőosztályúak... mondjuk abból inkább professzionálisat szoktam venni MAC stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!