Álló szoliban szerencsétlenkedek, kinek mi a módszere?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nádszál vékony és a cicijeim is nagyok. Ha csak állok a szoliban (feltartott kézzel) akkor a cicim alatt fehér marad, valamint a hátamon a két lapockám alatt összredőzik a bőr és két csíkban fehér marad. Ha fogom a cicim hogy alatta is barnuljon, fehér marad a hónaljam, és mindeközben ha nem domborítom ki a hátamat akkor a hátamon is fehér lesz az a két csík, de az meg baromi kényelmetlen, félig ülve félig állva.... más is van így, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? A fekvő szoliban meg csíkos vagyok, és ha mozgolódok is, szétkell feszíteni a két lábam hogy a belső combom is barna legyen, szóval az nem megoldás. Hasonlóan valaki?:)
2009. márc. 18. 18:20
1/5 anonim válasza:
Helló sorstárs!Én már beletörődtem,h.maradnak fehér részeim.Az meg,h. a cici alatt fehér,nem nagyon érdekel,legalább össze tudom hasonlitani,hogy ilyen volt,ilyen lett...A fekvő tényleg rosszabb ilyen szempontból,bár én nagyon utálom az álló szolit.Mindig az órát lesem,annyira unom,és elfáradok a melegben állástól.Segiteni nem tudok,talán nyugtat,h.én is szerencsétlenkedek!!!!!!!!!
2009. márc. 18. 18:30
2/5 anonim válasza:
bocsi de jó súlyban lehetsz
nem bántásként mondom
én vékony vagyok és a lapockánál nekem is fehér 2 foltban nem tudom miert sztem mert oda nehezedik a nyomás vagy nem tudom
2009. márc. 18. 18:30
3/5 A kérdező kommentje:
Szia! :) Mire ez a "jó súlyban lehetsz?" :) azért mert nagyok melleim és alatta fehér marad ha nem tartom meg kézzel? :) Azért annyira nem vagyok gáz :D csak ez van. De érdekes hogy te vékony vagy és neked is megmarad a csík ott... Azt hittem ez csak azok sajátossága akik nem manöken alkatúak!
Első válaszoló: :) Nah megnyugodtam akkor nem csak én vagyok ilyen béna :D Én valamelyik nap 18 percet bevállaltam... az utolsó 6 percben már rosszul voltam mozogtam guggoltam hajolgattam hogy ne ájuljak el, akkor megfogadtam hogy többet nem vállalok be 18 percet... főleg nem állva..... :)
2009. márc. 18. 19:24
4/5 anonim válasza:
Én fekvő szolit ajánlok,és úgy,hogy félidőben fordulj a hasadra...Így a hátad is le fog barnulni,és ha a hátadon fekve "elfolyik" a cicid,így az is!Max a hónaljad marad fehér,de akkor következő alkalommal, állóba menj...Egyszer ide, egyszer oda...
2009. márc. 18. 23:02
5/5 anonim válasza:
Én sem érzem jól magamat az álló szoliban. Sőt egyszer rosszul is lettem a melegben álldigálástól. Ezért járok fekvőbe, legalább ott lehet relaxálni és forgással a egyenlőtlen barnulás sem lesz gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!