Ez a krém ugye nem idősebb bőrre való?
Akkor leírom mi van ráírva: Természetes összetevőinek köszönhetően intenzíven táplálja és regenerálja a bőrt. Gabonaproteint és növényi olajokat tartalmazó összetétele segíti a bőrsejteket, hogy megújítsák energiaforrásaikat. A bőr tökéletesen hidratált, friss és puha tapintású lesz.
Csak azért gondoltam, mert annyira kihangsúlyozza a regenerálást és a sejtek megújítását. De amúgy az van ráírva még, hogy minden bőrtípusra.
Ez az, ami narancssárga? A dobozát már kidobtam.
Az enyémre ránctalanító + feszesítő éjszakai krém van írva.
Én 30 vagyok, nekem jó. Idősebbnek számítok már? :)
20 évesen még nem használtam éjszakai krémet, nappalit is csak akkor, amikor száraznak éreztem.
Hát amit belinkeltem, ott a külső papírdoboz inkább fehér, magának a krémnek sötétkék tégelye van.
Én 18 éves vagyok, és azért használom, hogy ne legyen nagyon száraz a bőröm. Tudom hidratálót kellett volna vennem, de mindenképp Garnier Essentials-t akartam, és a másik két krém nappali volt. Akkor ez maradhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!