Mennyibe kerül egy ilyen tetoválás?
Mennyibe kerül egy ilyen tetoválás? (kb)
(20 cm, fekete-fehér)
(nem arra vagyok kiváncsi hogy "biztos drága" vagy véleményeket a tetkoról..:))
legalább 40-50ezer
20 semmiképpen, egy 8centis, egyszerű színes minta 15körülvan(nekem annyiért csinálták). nyilván rendes helyen kell csináltatni.
a virágokkal rengeteg a munka, azért drága
második vagyok. ha rám hallgatsz, ezen nem spórolsz. az nem elég, hogy valaki álomszépen dolgozik és nem sértegetésből, de nem bíznám olyanra, aki ezt 10ért megcsinálja.
tetkót csak olyan szalonban csináltatunk, ahonnan van referencia(akár ismerős vagy képek előző munkákról), ahol szemmel látod, hogy minden steril, ott bontja ki előtted a tűt és a hely maximálisan tiszta.
nekem alap volt, hogy csakis és kizárólag ellenőrzött szalont választok. és vidéken csináltattam a pici mintám 15ért. hidd el, tetoválás esetén ne sajnáld a pénzt. ezt a bonyolult, összetett mintát, ilyen kényes helyre(mert ez az) 40 alatt tisztességes helyen nem varrják fel.
30 ezer forintom van erre a mintára..:(
De az se igaz hogy a legjobb helyek drágák, mert nekem van egy 7 centis pillangom, ami 5 ezer volt az invictusba...
Csak ezt nem tudom ott megcsináltatni, mert kaptam egy tetkos utalványt szülinapomra 30 ezer forinttal..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!