Hogy tudnám a pattanásokat és miteszereket eltüntetni és egy kicsit a hasamból is lefaragni? 13 éves fiu
Szia!
Ez természetesen a korral jár! :)
De találtam neked valamit, mutasd meg szüleidnek.
Későbbre lesz a legjobb!!!
Nekem is van, most 16 éves vagyok, és olyan 14 éves korom óta csinálja ezzel anya az arcomat. Most kb 2 pattanásom van, de az is múlóban!
Itt lehet licitálni, nekem is ilyen oldalról van, és az enyém is használt :) Teljese rendben vagyok, azért nézzétek meg :)
A hasadból, pedig úgy tudsz faragni, hogy sportolsz, biciklizel, futsz !
A 15:33-as jót mond! Amikor én voltak ilyen jellegű problémával a kozmetikusnál, ugyan ezzel a gépezettek kezelte meg az arcomat (!!!) semmi bajom nem lett. Több alkalommal kellett mennem, ami ugye pénz. Ha tudom, hogy ilyet venni is lehet tuti, hogy megveszem!! Egyik percről a másikra nem múlnak el a pattanások, sem a felesleg.
21/F
Szia!
Ez a gép egy Electroderm (Vió). Gyulladást csökkent, és fertőtlenít, minden napos használatra is alkalmas. :)
Előző vagyok.
Megnéztem a linket, ha lejjebb vitted, láthattad, a képeket. Oda van írva minden. Ha érdekel, írhatsz neki, de azt hiszem, hogy ahhoz regisztrálni kell. Ha most elkezditek ezzel kezelni az arcodat, később nem lesz vele semmi gond. Anyukám kozmetikus volt, ő is mondta :)
Szia! Én az Aknesolt ajánlom, nagyon sokat segít!
Dm-ben tudod megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!