Ezt milyen hajszínnek mondanátok!?
Nekem is ilyenem van és utálom mikor leszőkéznek. Hol van ez a szőkétől??? Vagy tényleg az?
Hol van ez a haj ehhez képest? EZ szőke. A fenti kép max szőkésbarna.... De inkább világosbarna
Amit másodszor linkeltél, az platinaszőke mondjuk.:)
A te hajszínedet meg világosbarnának, vagy szőkésbarnának hívnám, de tényleg vannak akik ezt hívják sötétszőkének.
Hát pedig el kell szomorítsalak, a világosszőke, platinaszőke, középszőke, homokszőke, aranyszőke, SÖTÉTSZŐKE, mind-mind hivatalosan is SZŐKE színek, bármilyen is legyen az előtagjuk.
Aki mogyoróbarna, meg sötétbarna, meg aranybarna, meg középbarna, azok meg mind BARNÁK.
Tehát ha te elfogadod hogy sötétszőke vagy, akkor bizony szőke vagy, és annak a sötétszőke árnyalata. Ez remélem érthető magyarázat :)
Szakmailag pedig valóban a linkelt kép szőke. Sötétszőke.
Az enyém is ilyesmi színű. Én sötétszőkének/világosbarnának/seszínűnek szoktam nevezni.
Nekem a SZŐKE szín az világosszőkét jelent, ezért nem használnám ezt a te hajszínedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!