Mitteszerek v. mi a halál?
16 éves vagyok és 12 éves korom óta elég pattanásos vagyok...Az baj az, hogy nem rendes pattanások (nem ilyenfehérek amit le kell szárítani) hanem nem is tudom csak ki van dudorodva a bőröm és piros...Mint egy szúnyogcsípés kb...Na ebből van jópár kisebb nagyobb...A szám szélén körbe a számon az államon a homlokomon mindenhol akad...Borotválkozás után mindig kijönnek újak :/...Mit kéne csinálnom? 16 éves kortársaim nagyrészének már elműltak a pattanásai de ők később is kezdték...
Help pls...
Szerintem menj el bőrgyógyászhoz, vannak ilyen pattanások is. Egyik barátnőmnek is mindig ilyenek voltak és kapott rá krémet.
Ja és 16 évesen még bőven lehetsz pattanásos, ebben a korban még bőven belefér.
1. válaszoló vagyok
Bőrgyógyászt írtam (orvost, szakembert) nem kozmetikust.
Ha ez szerinted nem fér bele az imidzsedbe akkor pedig ez van, fogadd el, hogy ilyen az arcod. Ja és nőj fel...
degáz vagy..
csak jobb leszel attól h elmész egy bőrgyógyázhoz v kozmetikushoz -.-" maradj ronda izomagy :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!