Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitteszerek v. mi a halál?

Mitteszerek v. mi a halál?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és 12 éves korom óta elég pattanásos vagyok...Az baj az, hogy nem rendes pattanások (nem ilyenfehérek amit le kell szárítani) hanem nem is tudom csak ki van dudorodva a bőröm és piros...Mint egy szúnyogcsípés kb...Na ebből van jópár kisebb nagyobb...A szám szélén körbe a számon az államon a homlokomon mindenhol akad...Borotválkozás után mindig kijönnek újak :/...Mit kéne csinálnom? 16 éves kortársaim nagyrészének már elműltak a pattanásai de ők később is kezdték...

Help pls...

2011. jún. 2. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el bőrgyógyászhoz, vannak ilyen pattanások is. Egyik barátnőmnek is mindig ilyenek voltak és kapott rá krémet.

Ja és 16 évesen még bőven lehetsz pattanásos, ebben a korban még bőven belefér.

2011. jún. 2. 08:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Na ezt akartam elkerülni:) Sajnos a karakterem nem teszi lehetővé, hogy ilyen módszereket vegyek igénybe:)...Elég sok mindenkit ismerek és nem úgy ismernek mint aki ilyeneken foglalkozik...Élsportoló vagyok a környékbe.Ill. a testépítést is az átlagnál magasabbszinten űzöm.Mondta is valaki, hogy a gyúrástól is lehet...De elég idótának tartanának ha beülnék kezeltetni:) Vmi otthoni tuti módszer?
2011. jún. 2. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A bőrgyógyász egy orvos, akihez bármilyen bőrproblémával elmehetsz. Emiatt senki nem fog hülyének nézni. Ő csak megvizsgál és felír valamit, esetleg ha gyógyszert kapsz elküld vérvételre... Nem kell beülnöd sehová.
2011. jún. 2. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszoló vagyok

Bőrgyógyászt írtam (orvost, szakembert) nem kozmetikust.

Ha ez szerinted nem fér bele az imidzsedbe akkor pedig ez van, fogadd el, hogy ilyen az arcod. Ja és nőj fel...

2011. jún. 2. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
erre pedig csak egyetlen megoldás van a bőrgyógyász.még időbe elkéne menni vele amíg nem lesz súlyosabb.a te korodban 18éves korig jellemzőek az ilyen pattanások.most felír vmit a doki később meg nem lesz gond vele ilyen egyszerű.
2011. jún. 2. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:
63%

degáz vagy..

csak jobb leszel attól h elmész egy bőrgyógyázhoz v kozmetikushoz -.-" maradj ronda izomagy :"D

2011. jún. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!