Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csokis pakolás? Tapasztalatok?

Csokis pakolás? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Olyan oldalakat már találtam, hogy csokimasszázs, meg csokipakolás a bőrre, de nem tudom a tapasztalatokat, úgyhogy érdekelne, ha valaki már esetleg kipróbálta a csokipakolást, milyen volt? Hogy csinálta?

És még olyat is találtam, hogy hajra is:

[link]

Érdemes kipróbálni?

2011. jún. 1. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam arcra és tetre is.Nagyon jó illata volt,lenyalogottam utánna magamról:)

Nagyon nehezen jön le,azzal egy darabig szenvedtem.De amúgy meg jó,csak nem éreztem semmi különleges hatást.

2011. jún. 1. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát kozmetikában érdemes kipróbálni, elvileg nem rossz.

De az otthoni verziót hanyagoljuk, inkább edd emg a csokit, a boldogságtól szebb leszel.

A pakoláshoz cukormentes csoki kell, azt meg nem egyszerű beszerezni fölgi halandóként. :D A cukros csokival többet ártasz, mert csak tapad-ragad és nyilván a pórusokat se igen tisztítja. :D

2011. jún. 8. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:

nem bírnám ki hogy rajta maradjon:)

Tuti megenném...bocsi az offért,de ahogy a képen is van,hajra kenik fel....sötétíti is a hajat vajon???

2011. jún. 8. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!