Ha kamillaval mosom le az arcom az jot tesz a pattanasok ellen, es alapbol a bornek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 15:44
1/4 anonim válasza:
Bőrtípus kérdése. De inkább gőzölj vele. Fertőtlenít, meg minden, de mivel szárít is, ezért nekem pl többet rontott a helyzeten, mint használt. :D
2/4 anonim válasza:
Jó rá,egyszerre nyugtató és fertőtlenítő is.De én inkább borogatásként használnám.
3/4 anonim válasza:
Gözölj vele, az nekem nagyon jót tesz, max. hetente kétszer!! Én nem szoktam magamnak kinyomkodni a pattanásaimat, azt meghagyom a kometikusnak, de a kamillával gözölés tényleg hatásos. :)
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, de itt kozmetikus tud segíteni :)
Kicsit utána néztem, és ezt találtam
10.000 ft. semmi bajod nem lesz többé :) fertőtlenít, minden napos használatra is alkalmas, és ezzel hamarabb elmúlnak a pattanásaid. Nekem is van ilyenek, 16 vagyok és kb 2 pattanásom van, de az is múlóban :D (Én is használtan vettem, semmi baja) Ha gondolod, írj neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!