Az intim borotválást hogyan csináljátok? Borotva, epillálás stb?
Figyelt kérdés
Arc szeszt használtok ? Fiúk , lányok válaszát várom !!!2009. márc. 17. 21:05
1/10 anonim válasza:
borotva..:) eppilálás sztem fájhat ott:S
16/L
2/10 anonim válasza:
Arcszeszt semmi esetre sem!
Borotválást javasolm! Lehet kapni női borotvahabot, azzal könnyebb. Utána pedig hidratálókrémmel.
Első alkalmak után kipattoghat a bőrőd. Erre hintőport használj! Aztán rájössz hogyan könnyebb neked. :)
Csinálhatsz majd formákat is:) Csíkot, szívecskét..stb.:)
3/10 anonim válasza:
Borotva + borotvahab, semmi más :)
16/F
4/10 anonim válasza:
Borotva (lehetőleg ne azzal amivel mást is borotválsz), borotva hab. Arcszeszt semmi képpen. Esetleg van a DM Balea MAN (DM) borotválkozás utáni Aftershave balsam sensitiv.
20/F
5/10 anonim válasza:
Én felül, a domb részén és bikinivonalon epillátor. Először nagyon fájt, utána "hozzászoktam". Belsőbb területeken marad a borotva. De volt már olyan is, hogy gyantáztam (persze azt is csak veszélytelenebb területeken), de nagyon erős szőrszálaim vannak ott lent, és neki kellett futni párszor, mire kirántotta a gyantacsík. Epillátor pedig egyből kitépi, meg oda irányítom, ahova akarom. De akinek alacsony a fájdalomküszöbe, annak nem ajánlatos, nagyon kellemetlen.
6/10 anonim válasza:
Gyanta. kozmetikus egy ezresért végig legyantáz csupaszra.
25/N
7/10 anonim válasza:
Én mindenhol epilálom. Először volt nagyon fájdalmas, de azóta, ha nem hagyom megnőni nincs vele semmi gond. Kicsit fáj, de ki lehet bírni. Arcszeszt ott ne használj, nem túl egészséges.
8/10 anonim válasza:
A vénuszdomb nagy részét gyantázom, a maradék szálakon végigfutok epilátorral. Az "alsó részeket" is gyantáztam régebben, de belefáradtam abba a fájdalomba, nekem nem éri meg. Szóval ott csak borotválom, fürdés közben és intim mosakodógéllel könnyítem a borotválást.
9/10 anonim válasza:
gyanta, epilátor
Nem túl kellemes, de utálom ha borostás...
Hol van az a kozmetikus aki egy ezresért megcsinálja végig???
10/10 anonim válasza:
Szigetszentmiklós, de pesten 1500körül van a teljes fazon gyanta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!