Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az intim borotválást hogyan...

Az intim borotválást hogyan csináljátok? Borotva, epillálás stb?

Figyelt kérdés
Arc szeszt használtok ? Fiúk , lányok válaszát várom !!!
2009. márc. 17. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

borotva..:) eppilálás sztem fájhat ott:S

16/L

2009. márc. 17. 21:06
 2/10 anonim válasza:
100%

Arcszeszt semmi esetre sem!

Borotválást javasolm! Lehet kapni női borotvahabot, azzal könnyebb. Utána pedig hidratálókrémmel.

Első alkalmak után kipattoghat a bőrőd. Erre hintőport használj! Aztán rájössz hogyan könnyebb neked. :)

Csinálhatsz majd formákat is:) Csíkot, szívecskét..stb.:)

2009. márc. 17. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Borotva + borotvahab, semmi más :)

16/F

2009. márc. 17. 21:09
 4/10 anonim válasza:
100%

Borotva (lehetőleg ne azzal amivel mást is borotválsz), borotva hab. Arcszeszt semmi képpen. Esetleg van a DM Balea MAN (DM) borotválkozás utáni Aftershave balsam sensitiv.

20/F

2009. márc. 17. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Én felül, a domb részén és bikinivonalon epillátor. Először nagyon fájt, utána "hozzászoktam". Belsőbb területeken marad a borotva. De volt már olyan is, hogy gyantáztam (persze azt is csak veszélytelenebb területeken), de nagyon erős szőrszálaim vannak ott lent, és neki kellett futni párszor, mire kirántotta a gyantacsík. Epillátor pedig egyből kitépi, meg oda irányítom, ahova akarom. De akinek alacsony a fájdalomküszöbe, annak nem ajánlatos, nagyon kellemetlen.
2009. márc. 17. 21:15
 6/10 anonim válasza:
100%

Gyanta. kozmetikus egy ezresért végig legyantáz csupaszra.

25/N

2009. márc. 17. 21:23
 7/10 anonim válasza:
100%
Én mindenhol epilálom. Először volt nagyon fájdalmas, de azóta, ha nem hagyom megnőni nincs vele semmi gond. Kicsit fáj, de ki lehet bírni. Arcszeszt ott ne használj, nem túl egészséges.
2009. márc. 17. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A vénuszdomb nagy részét gyantázom, a maradék szálakon végigfutok epilátorral. Az "alsó részeket" is gyantáztam régebben, de belefáradtam abba a fájdalomba, nekem nem éri meg. Szóval ott csak borotválom, fürdés közben és intim mosakodógéllel könnyítem a borotválást.
2009. márc. 17. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

gyanta, epilátor

Nem túl kellemes, de utálom ha borostás...

Hol van az a kozmetikus aki egy ezresért megcsinálja végig???

2009. márc. 18. 20:33
 10/10 anonim válasza:
Szigetszentmiklós, de pesten 1500körül van a teljes fazon gyanta
2009. márc. 19. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!