Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az anyajegy leszedésénél mit...

Az anyajegy leszedésénél mit kell figyelembe venni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,mint a mérete....vagy számít,hogy hány éves az illető és annak kora befolyásolja az árát,vagy egyáltalán pénzbe kerül-e?Szeretném még tudni,hogy felléphet-e annak a kockázata,hogyha leveszik,akkor bőrrák alakulhat ki?
2011. jún. 1. 09:32
 1/5 komasa ***** válasza:
Akkor alakulhat ki bőrrák, ha nem szedeted le. Menj el bőrgyógyászhoz, és nála maximálisan választ kapsz minden kérdésedre. Először háziorvos, és ő ad neked beutalót a szakorvoshoz.
2011. jún. 1. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

valóban a bőrgyógyász tud ebben tanácsot adni és bőrrák veszélye pedig tényleg csak akkor áll fenn ha nem szedeted le, pedig olyan fajta, hogy ajánlott lenne.

És nem kerül pénzbe, ha szakorvostól kapsz beutalót, akkor a tb támogatja és a helyi sebészeten kerül sor a beavatkozásra.

Minden jót!

2011. jún. 1. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

hát nem tudom...én azt is hallottam már, hogy ha leszedik és nem kellene, az sem jó...persze erről egy, vagy több ( minél több vélemény, annál jobb ) szakembert kellene megkérdezni, neten is vannak szakemberek, akiktől lehet kérdezni, de azért személyesen is érdemes...

remélem segítettem:)

2011. jún. 1. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:

amúgy nem akartalak kétségekbe ejteni az előző válaszommal, mert sok mindent írnak már mindenhol, csak az a lényeg, hogy óvatosan, és ezt úgyis egy szakember tudja megmondani a legpontosabban:)

remélem segítettem:)

2011. jún. 1. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Az a helyzet,hogy leszeretném szedetni már évek óta,de nem merem.Egyrészt azért,mert semmi gond nincsen vele és,hogy azt hallottam ,hogy a szomszédomnak is leszedték, az mondjuk szemölcs volt és állitólag azért halt meg,másrészt meg mostanában elég nagy költséget fordítottak rám a szüleim és nem akarom,hogy ezt is fizetniük kelljen.
2011. jún. 1. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!